Huawei B715 5Ghz verkko katosi

Netin takkuilun takia päätin pitkästä aikaa käynnistää tän huawein purkin uudestaan ja nyt 5ghz verkko ei tule näkyviin millään laitteella.
Pari kertaa tietokoneella tuo 5Ghz vilahtanut sinne, mutta siihen ei ole voinut yhdistää. 2.4ghz kuitenkin toimii moitteetta, mutta sitä en halua käyttää.

Mitenhän tuon 5Ghz verkon saisi takaisin näkyviin?

Kommentit

• Hei! Kokeiletko auttaako, jos palautat mokkulan tehdasasetuksille. Voit palauttaa mokkulan oletusasetuksille pitämällä laitteessa olevaa Reset-nappia pohjassa yli 30 sekuntia. Huom! Liian lyhyt painallus vain käynnistää modeemin uudestaan.

Tarkista myös, että mokkulan päivitykset ovat ajantasalla. Ohje löytyy osoitteesta https://www.dna.fi/dna-kotimokkula-premium-b715#asetukset

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Oletusasetusten palautus ei auttanut asiaan, ja päivityksetkin ovat ajan tasalla.

Edelleen siis 5Ghz verkko uupuu. Ennen toiminut ilman mitään ongelmaa.
    Aleksi
  • Lisätään nyt vielä että oletusasetuksien jälkeen verkko tuli näkyviin mutta siihen ei voinut yhdistää, ja verkon uudelleen nimeämisen jälkeen sen on taas kadonnut.
    aleksi
  • 5Ghz verkko palasi näkyviin.

Syy katoamiseen ei selvinnyt.
    aleksi
  • noissa b715 malleissa on muutenkin "luvattoman"heikko wlan (sekä 2,4/5) puolella,saattaa olla että sattunut vaan huonokanava..(kokeile laittaa manuaalisesti joku tietty taajuus käyttöön ,joskus sekin voi auttaa)
    Esim itselläni katoaa 2,4ghz verkko sillä hetkellä kun mikroaaltouunin laittaa päälle,kun ovat niin lähellä samaa taajuutta :-(
    wwwllllan