Siirry uusimpaan kommenttiin

Huawei B715 (DNA Kotimokkula) band 28 ?

Onko tietoa onko laitteeseen tulossa päivitystä joka mahdollistaisi tuon 700Mhz band 28 lukituksen yhdessä muiden taajuuksien kanssa? Tällä hetkellä itsellä sieltä voi lukita vain pelkän 700Mhz mutta ei yhdessä muiden taajuuksien kanssa ( B1, B3, B7 ja B20 löytyy nyt mutta ei B28). Auto-moodi ei tunnu aina valitsevan parasta taajuutta.

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.