Huawei b715 jumiutuu

Onko nämä laitteet oikeasti näin surkeita. 5kk vanha laite on parasta aikaa ollut 2 viikkoa huollossa kun alkoi temppuilemaan ja näytti turkoosia lediä etupaneelissa että yhteys on kunnossa mutta asetuksiin mentäessä näytti että "internet yhteys on katkaistu". Muutaman kerran resetoituani laitteen tehdasasetuksille ei se suostunut enää ottamaan yhteyttä enää ollenkaan joten se lähti huoltoon. Ostin huollon ajaksi DNA kaupasta asiakaspalautus laitteen että en jäisi "tyhjän päälle" netin suhteen, näin korona aikana, jonka ajattelin myydä kun saan omani takaisin huollosta. Nyt en enää tiedä uskallanko tuotakaan myydä kun on joutunut tuonkin palauttamaan tehdasasetuksille kahteen kertaan tässä parin viikon aikana että saa yhteyden palautettua internettiin. Tänään tuo uudenpikin "roju" näytti ennen resetointia turkoosia tilavaloa vaikka yhteys oli poikki asetus sivun mukaan. Resetointi sentään palautti yhteyden. Uudelleen käynnistys ei tee mitään näissä tapauksissa. Alkaa pikkuhiljaa oikeasti palamaan hermo näiden kanssa.
Puurtaja Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hmmmm....

Itsellänikin on DNA:lta hankittu Huawei B715 ja se toimii ihan kelvollisesti. Minulla on siinä Telian liittymä , joten olisiko sillä jotakin vaikutust?. Toki myös tukiaseman vika voi kiusata.

Kannattasiko kokeilla toisen operaattorin prepaidillä , josko toimisi paremmin?
    Veikko
  • Telia on itsellänikin...edellinen laite kun meni jumiin niin testasin myös DNA:n prepaid liittymällä. Jumiin meni sekin muutaman päivän kuluttua. Dna:n yhteys nopeudet kun vaan ovat surkeat tässä meillä. Alkanut tulemaan siihen tulokseen että vika täytyy olla noissa umpisurkeissa huawein laitteissa.
    Puurtaja
  • Jos vika ilmenee useamman operaattorin liittymillä , niin modeemivialle se tosiaan alkaa haisemaan. Ei nuo Huaweit mitään laatutuotteita ole , mutta joskus saattaa saada jopa toimivankin , tuurilla.

Jos sinulla on nyt ns. asiakaspalautuksena saatu laite , niin se on luultavasti palautettu juurikin sen takia , ettei ole toiminut ja ei DNA niille muuta tee kuin pyyhkii pölyt päältä ja myy eteenpäin.

Veikko
  • Jep asiakaspalautuslaiteppa hyvinkin.Toinen kun on digimanilla Huawein valtuutetussa huollossa tosiaan ollut jo 2 viikkoa. odotteli tosin muutaman päivän varaosaa valmistajalta ja ollut sen jälkeen viikon jo tilassa "huollossa työn alla". Dna kaupassa kaveri sanoi kyllä että tämän kanssa jos tulee ongelmia niin tule hänen juttusille, tiedä sitten mitä aikoo tehdä asialle 😀
    Puurtaja
  • Jos ei ole ylipääsemätön vaiva näin Korona-aikaan , niin kuskaa se vaihtolaite DNA-kauppaan takaisin ja sano , että anna uusi eli korkkaamaton. Vaihtolaitteillakin on jokin takuu.
    Veikko
  • Kyllä itsellänikin tuo Huawei B715 on toiminut paremmin, kun 10 edellistä laitetta, olisiko tuo nyt vuoden ollut käytössä, kertaakaan ole tarvinut edes bootata (olen sen tehnyt muutaman kerran muista syistä, että ei se noin kauaa ole käynnissä ollut yhtäjaksoisesti.)

Ei ole DNA:lta ostettu, mutta DNA ohjelmalla, eli DNA:n ronkkimalaite kuitenkin. Elisa liittymänä.

Taitaa siis olla arpapeliä minkälaisen laitteen saa. Noihin varaosaselityksiin en usko, ei ne oikeasti ton hintasia laitteita mitään korjaa. Uusi pitäisi aina tulla tilalle, ihme touhua siellä Huihailla.
    JJJ
  • Siinäpä se DNA:n hienous onkin taas itselläni oli B715,ostettuna dna Asiakaspalautuksena(60e),ja purkki toimi paripäivää jonka jälkeen pimeni täysin,no ajattelin että onhan tällä takuu,ja lähdin viemään sitä samaan myymälaan(Tampere Turtola) josta sen ostin,no siitähän sitten tulinkin oikea sota,Myymälässä sanottiin että ,juu takuu kyllä on mutta nyt heillä ei ole ASIAKASPALAUTUS malleja ja UUTTA EI VOI ANTAA koska olen käytetyn ostanut.No,minun olisi pitänyt MAKSAA lisää että olisin saanut uuden tilalle ns takuuseen olikohan se jotain 100e pintaan vai mitä se nyt hinta ero sillon niillä uusilla/palautustuoteilla mahtoi olla,Siihen en suostunut vaan kauhean Huudon säestämällä sain sitten loppuviimeksi rahat takaisin...Oli Viimeinen kerta kun dna asiakaspalautus tuotteita ostan/mitään muutakaan,siinä samalla sitten kävelin toisen operaattorin myymälään ja otin sieltä uuden huawei B715 ,ja siirsin myös 4g liittymäni heille,sekä puhelin liittymät. Näin pieneillä asioilla DNA pilaa paljon.
    EX DNAlainen
  • Kävin tänään pyörähtämässä paikallisessa DNA kaupassa ja asiakaspalautus  laitteen myynyt henkilö sattui olemaan töissä. Noh selitin miten asia on kah ihmetteli kovin huonoa tuuriani ja joutui kertomaan että valitettavasti asiakaspalautuslaitteita ei hänellä valitettavasti ole hyllyssä mutta pääsiäisen jälkeen saa niitä lisää. Ottikin puhelinnumeroni ylös ja lupasi laittaa viestin kun vaihtolaitteeni on noudettavissa. Sanoi että koeta pärjätä tuon nykyisen kanssa nyt pääsiäisen yli. :/

Alkaa pikkuhiljaa vaikuttaa siltä että kohta on 2 vähän käytettyä huiwein reititintä myynnissä 😃 kunhan tuo reititin nro 1 saapuu joskus hamassa tulevaisuudessa huollosta
    Puurtaja
  • Opettavaisia tarinoita DNA:n palvelusta!
    On vähän samansuuntaisia kokemuksia. Jääköön yksityiskohdat kun ovat jo vanhentuneet sen verran.
    Voihan v***u!
    kalle
  • Itellä vastaavat kokemukset liki kaikista Elisan laitteista joita joutunut käyttämään. Umpisurkeita kiinalaisia Elisan rampautetulla ohjelmistolla, johon tulee tosi harvoin päivityksiä.

Lisäksi Elisa myy liki tuplahinnalla roskaa, ja kaikkien muiden operaattorien laitteet aina osoittautuneet toimivimmaksi, koska sisältävät vain vähän tai ei ollenkaan modatun ohjelmiston.

Itse kyllä henkilökohtaisesti suosittelen kaikille, että älkää ostako operaattoreilta laitteita ja jos joku väittää jotain laitetta halvaksi niin kehotan kattelemaan sen tori.fi ja sieltä ostamaan, saa monesti sopivaan hintaan hyvin toimivan.
    Sami
  • Alkaa taas olemaan taas viikko kulunut. Ei ole viestiä tullut DNA kaupasta että voisin viallisen laitteeni mennä sinne vaihtamaan. Ja toinen romu on edelleen Digimanilla "huollossa työn alla" jonne oli saapunut 26.03.2020...
    Puurtaja