Huawei B715 katkoo yhteyttä

Otsikon mukainen mokkula on alkanut tekemään sitä, että nettiyhteys katkeaa yllättäen. Laitteessa olevat valot ei muutu miksikään ja laitteen käyttöliittymässäkin näkee että laitteella on yhteys verkkoon mutta data ei vain liiku. Tietokoneen internet-kuvakkeessa kylläkin näkee että ei yhteyttä verkkoon (PC on piuhalla mokkulassa kiinni). Jos puhelin on samassa mokkulan wifi verkossa, niin puhelin ilmoittaa rajoitetusta yhteydestä. Ongelma poistuu hetkiseksi kun mokkulan käynnistää uudelleen. Olen jo kerran resetoinnut mokkulan ja se auttoikin hetkeksi. Nyt ongelma on taas tullut takaisin. Laitteessa on viimeisin firmis. Tämä yhteyden katkominen on täysin satunnaista. Joskus voi mennä viikkokin että ongelmaa ei esiinny ja toisaalta se tekee sitä jatkuvasti. Esimerkiksi viimeisimmän 30 min aikana olen käynnistänyt laitteen uudelleen kolme kertaa jotta yhteys palautuu. Osaisiko joku kertoa mitä tuolle olisi tehtävissä?
Ossi L. Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Moikka Ossi! Asiasta kannattaa ainakin alkuun olla yhteydessä asiakaspalveluun niin saamme verkon puolelta katsottua ettei itse yhteydessä ole vikaa joka selittäisi katkeilut. Se että vika ilmenee satunnaisesti ja uudelleenkäynnistys korjaa yhteyden voisi kuitenkin viitata laitevikaan.

Pyytäisin sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluun soittamalla p.044 144 044 (ma-pe klo 8-18, la 9-16:30) tai puhelimen sovelluskaupasta löytyvän Oma DNA -sovelluksen viestien kautta, niin voimme selvittää yhteysongemaa.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Kiitos viestistä!

Minäpä soitan. Tulin huomanneeksi että tätä ongelmaa esiintyy silloin jos mokkula on pakotettuna 3G-yhteyteen. 4G on tällä meidän alueella toisinaan niin tukkoinen
    että olen tehnyt tuon yhteydenvaihdon. En tiedä onko tällä asialla jotain tekemistä asian kanssa. Eilinen ilta oli ongelman suhteen aika tuskastuttava. uudelleenkäynnistäminen piti tehdä useaan kertaan. Nyt yhteys on 4G:llä ja ongelmia ei ole ollut. Mutta minäpä soitan aspaan niin katsotaan tilannetta.
    Ossi L.