Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Huawei B715

Minulla on kyseinen laite ja olen huomannut että Auto kanavan valinnalla 5G WLAN verkko ei ole laitteissa valittavissa, jos pakotan vaikka kanavalle 36 verkko ilmestyy laitteen WLAN listalle.

Onko kyseessä vika? Laite on resetoitu. Pitääkö olla huolissaan?

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.