Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Huawei B715 pätkii

Eli juuri hankittu Huawein mokkula pätkii kaiken aikaa. Toimiessaan antaa todella hyvän nopeuden (100mbs) ja toimii max. Tunnin kunnes nettiyhteys häviää. asetussivu väittää että on yhteydessä mutta laitteilla ei pääse nettiin. Vaatii aina uudelleenkäynnistyksen että netti palaa takaisin.

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.