Huawei B715 WIFI hyytyy.

Mikä on, kun tuo pahuksen purkki hyytyy aina silloin tällöin? Yhtäkkiä ei saa wifillä siihen yhteyttä millään laitteella. 5g katoaa kokonaan ja 2g ei myöskään voi yhdistää. Laitteen uudelleen käynnistäminen auttaa.

Luuletteko, että auttaa, jos laitan sen siltaavaan tilaan ja annan toisen laitteen luoda wifin?

Kommentit

 • Onko pakko käyttää 5g;tä? kannattaa myös lukita taajuus, koska auto asetus saattaa jumittaa laitteen, Siis nämä asetukset koskevat verkkoasetuksis, ei wlania.
  Tuomas Raatikainen
 • Mihinkään muuhun "5G:hen" tuolla ei pääse kuin Wlan taajuuteen, joten siitä on kyse...

  Tuosta katoamisesta on muutkin valittaneet. Itselläni toimii hyvin, mutta ei olekkaan tuossa purkin Wlanissa kuin 2 laitetta (5Ghz:ssä 1 ja 2.4G:ssä 1.) Koska laitteen sijainti teknisessätilassa on huono ja kantavuus ei niin järin hyvä Wlanilla. Ulkoantennien takia sijainti on tuo.

  Huawein perässä on sitten useampi Wlanreititin AP-modessa (Tukiasematilassa), joissa on kiinni tälläkinhetkellä 20-30 laitetta. NAT ja DHCP:n hoitaa tuo Huawei, eli ei ole Sillatussa tilassa. Noinkin sitä toista reititintä voi kokeilla, jos ne sallii AP-Moodin käytön.
  JJJ
 • Niin, tarkoitin 5Ghz. Kirjoitin liian nopeasti.

  Wlan yhteys 5Ghz on täydet palkit. Joskus yksi palkki puuttuu.

  Laitteeseen ei ongelmatilanteessa siis voi yhdistää ollenkaan, eli en pääse asetuksiinkaan käsiksi. Se on kummaa, kun se 5Ghz wlan katoaa kokonaan ja 2Ghz näkyy, muttei toimi.
  ALA
 • 5Ghz katosi jälleen. Siis mitä tälle nyt pitäisi tehdä?
  ALA
 • Muistaakseni jollain oli foorumilla mennyt takuuseen tuon takia purkki, jos takuu ei ole voimassa, niin huonompi homma...
  JJJ
 • ALA mistä sä ne wlan 5Ghz "palkit" näet,Omassa B715 purkissa ei kyllä näytä kuin Netin (3/4G)yhteyden "palkit"....
  Ja btw noissa huihain purkeissa on muutenkin luvattoman huonot wlan tehot,eli voi tota "katomaista" pitää lähes ominaisuutena.Esim kaverilla katoaa wlan yhteydet B715 purkissa siinä vaiheessa kun laittaa mikroaaltouunin päälle.
  Tollo
 • Kuuluvuus on hyvä, täydet palkit. Sitten kun menee se 5Ghz poikki, se siis katoaa tietokoneiden ja muiden laitteiden valikoista. 2Ghz saattaa silti näkyä. Se ei sitten palaa ollenkaan, ellen käynnistä 5Ghz uudestaan tai koko laitetta uudestaan.
  ALA

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.