Huawei B715 Wifi

Dna kaupassa laitetta kehuttiin maasta taivaisiin hyvän langattoman verkon muodostamiseksi kotiin, hohhoijjaa vanha 315B pesee kantavuudessa mennen tullen. Purkki on alakerrassa puutalossa ja vanhalla purkilla meillä oli yläkerrassakin hyvin toimiva netti, nyt kuulema pitäisi vahvistimia viritellä väliin kun juuri ja juuri alakerrassa toimii.
Jussi Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Jussi!

Voi ei! Ikävä kuulla, että uuden mokkulan kanssa yhteys on heikompi. Täällä vielä vinkkejä WLAN-verkon suhteen.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Kannattanee tarkistaa että myös B715 mokkulasta käyttää 2,4GHz wifiä eikä 5GHz, jälkimmäinen kun kantaa huomattavasti lyhyemmän matkaa. Itsellä ainakin b715 2g wifi kantaa aivan yhtä pitkälle kuin b315 version (mikä siis lähettää vain 2,4GHz taajuutta).
    Plizi