Huawei B715s-23c 5 GHz:n kanava ei pysy

Ko laitteessa ei 5 ghz:n wifikanava pysy valittuna, vaan palautuu aina kanavalle 36. Mitä asialle voi tehdä? Palautuu yleensä vuorokauden sisään edellisestä tallennuksesta. Tuolla 36 kanavalla on liikennettä, mutta muilla olisi tilaa.
Juha Ruotsalainen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Mokkula etsii automaattisesti parasta WiFi-kanavaa ja kanavaleveyttä mutta manuaalisen valinnan pitäisi kuitenkin pysyä päällä, hidastuuko yhteys selvästi mokkulan vaihtaessa kanavaa?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Nopeus ei hirveästi hidastu, kun palautuu 36 kanavalle, mutta testattaessa huomaa. Muistaakseni oli automaatillakin kanavalla 36, vaikka se on ainut kanava, jolla on naapureita.
    Juha Ruotsalainen