Huawei b715s-32c + 4g + pleikka 4

Josko täällä olisi viisastuttu niin , että joku osais kertoa..vaikka kehityspäällikkö Olli...?
Miten saada nuo em. vehkeet ja verkon toimimaan yhteistyössä?
Kiitos etukäteen.
Passe Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei,

et erittele mikä on ongelmana.

Yleisesti:
    -päivitä pleikkari ja B715
    -vaihda B715 APN muotoon julkinen.dna.fi
    -Avaa pleikkarin ja sen pelien vaatimat portit B715 asetussivuilta portinsiirto/erikoisasetukset-kohdasta, tai käytä DMZ tai siltaavaa tilaa (jos pleikkarin UPnP ei toimi)
    -Käytä Ethernet-johtoa pleikkarin ja mokkulan yhdistämiseen
    -Sijoita mokkula sille ikkunalle, missä on suora näkyvyys lähimpään DNA:n tukiasemaan
    -Kokeile lukita 4G taajuudet B715:sta, jos yhteys pätkii edellisten jälkeen

Asiakaspalvelu auttaa parhaiten asetuksissa, ongelmatilanteissa ja tukiasemapaikkojen etsimisessä jne!
    Olli Kehityspäällikkö