Huawei B818 Päivitys Elisan kortilla

Hei! Minulla on ollut pari vuotta käytössä Huawei B818 reititin Elisan Sim-Kortilla.
Ajattelin vain kysyä olisiko mahdollista päivittää tuota nykyistä todella vanhaa ohjelmistoversiota 10.0.2.2(H190SP4C9831) mitenkään tuohon uusimpaan 11.0.2.1(H251SP1C182) ilman, että vaihtaa DNA korttiin. Koitan etsiä päivityksiä painamalla "Tarkista päivitykset" mutta ikinä se ei mitään löydä. Olen lukenut io-tech foorumilta että kun laittaisi DNA:n simin tuohon reitittimeen niin löytää päivityksen heti, mutta kun itsellä sellaista mahdollisuutta ei ole.. Olisiko mahdollista ladata tuo 11.0.2.1 ohjelmistoversio jostain ja kokeilla tuota "Paikallinen päivitys" mahdollisuutta. Toimisiko tuo liittymä silti vaikka tuohon versioon päivittäisi vai onko tämä joku operaattori kohtainen päivitys pelkästään ja laite / netti lakkaisi toimimasta.

Toni

Kommentit

• Päivitykset tulevat aina siltä operaattorilta , minkä softa laitteessa alunperin on riippumatta SIM-kortista. Laitteissa ei ole sim-lukitusta eli toimivat kaikkien korteilla. Jos laitteesi ei löydä päivitystä , niin silloin siinä on kyseisen operaattorin softan uusin versio. Se mitä muilla operaattoreilla on jaossa ei vaikuta asiaan.
    Veikko
  • Unohdin sanoa , että operaattorit eivät anna softiansa paikalliseen päivitykseen , vaan OTA-päivitys verkon yli on ainoa vaihtoehto.