huawei calor band a2 hukkaa yhteyden

Niin, juuri ostettu huawei band a2 hukkaa bluetooth yhteyden ja se täytyy yhdistää uudestaan ja uudestaan. Pojan samanlaisessa vermeessä ei samaa ongelmaa, toimii hyvin. Minun taas ei. Mitä voin tehdä? Palauttaa?

Kommentit

• Hei Sari!

Ikävä kuulla että laitteen kanssa on ongelmia. Tässä tapauksessa kannattaa laitteen kanssa käydä paikan päällä DNA Kaupassa (jos olet ostanut laitteen suoraan kaupasta niin kannattaa mielellään käydä samassa) jossa ongelmaa voidaan tutkia tarkemmin. Kaupassa tehdään päätös siitä vaihdetaanko laite suoraan uuteen vai toimitetaanko se huoltoon.