Huawei CPE Pro 2

Milloin teille olisi tulossa Huawei CPE Pro 2 myyntiin? Elisa aloitti kyseisen Mokkulan myynnin juuri. Jos teille ei sitä ole tulossa niin täytyy rahat kiikuttaa Elisan tiskille.

Kommentit

  • Ensin kannattaa tutkailla ko. laitteesta tehtyjä ketjuja Elisan palstalta ja vasta sen jälkeen miettiä kannattaako ylipäätään hankkia sitä.
    Veikko

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.