huawei dna 4G wlan B315. Wlan ei yhdistä älypuhelimeen.

Hei!

Kyseinen laite ei yhdistä puhelimia wifiin. Aikaisemmin on toiminut jollain tavalla, mutta useimmiten ei. Laitetta ei siis löydy haettaessa puhelimella langatonta verkkoa. Nettiyhteys tietokoneeseen joka on johdolla kiinni mokkulassa toimii kuitenkin moitteetta. Missähän voisi olla vika?

Mikko Määttä Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Mikko!

Löytyykö mokkulan langaton verkko muilla laitteilla? Onko tuo langaton verkko muistissa kyseisen puhelimen asetuksissa?

Ensiapuna kannattaa käynnistää päätelaitteet uudelleen ja poistaa kyseinen wlan  puhelimen muistissa olevista langattomista verkoista.