Huawei e3372 ongelmana, että selain ei yhdistä

DNA mokkula  Huawei e3372 ongelmana, että selain ei yhdistä. Yhteyus näytäisi muuten pelaavan .... Ilmoittaa jotain ettei löydä IP osoitetta jne.

Kommentit

• Moikka!

Jos käytät Windows 10 käyttöjärjestelmää niin tämä on tiedossa oleva yleinen vika käytännössä kaikkien USB-tikkumokkuloiden kanssa. Ongelman on aiheuttanut Windows 10 päivitys ja laitevalmistajat selvittävät asiaa Microsoftin kanssa.

Mokkula toimii normaalisti vanhemman Windows päivityksen kanssa, mutta tämä ei ole suositeltavaa pelkästään tietoturvapäivitysten vuoksi. Suosittelemmekin hankkimaan uudemman mokkulan joka toimii myös tulevaisuudessa Windows 10 kanssa.

Meidän myynnissä olevat laitteet löytyvät osoitteesta https://www.dna.fi/mokkulat
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Itselläni sama homma.Hiljattain tuli mikkisoftan päivityksiä,
    niin mokkula lakkasi toimimasta kertapieraisulla.
    Mokkula Huawei E 3372 / Win10 64bit.
    Yhteys toimii,mutta selain ei kuitenkaan yhdistä.

Toi on senverran vanha mokkulatyyppi,että tuskimpa enään saa päivityksiä,
    että saisi toimimaan kunnolla win 10 kanssa.

Eipä varmaankaan valmistajaa kiinnosta päivitellä vanhoja laitteita,
    pitäähän saada rahastettua uusilla mokkuloilla.

Itse kävin hamemassa tämän laitteen ZTE LTE uFI
    DNA mokkula 4G  Wlan MF920V

• Olen ostanut tämän mokkulan 12.6.16 ja siinä on vielä takuuta jäljellä. Eikö tätä nyt saa sitten mitenkään toimimaan?
  • Hei
    Poistat kaiken näkyvän nettitikkuun liittyvän, ohjelmistot, huaweit laitehallinnasta ja lisäksi rekisteristä kaiken huawei mobileen liittyvät avaimet (run -regedit järj.valvojana - etsi "huawei" ja deletoit kaiken mitä laite antaa deletoida). Sitten buuttaat koneen, asennat modeemin uusiksi ja lähtis toimimaan netti lennosta.
  • Mikä mahtaa olla Mac High Sierran (10.13) ja E3372:n yhteensopivuus? Mokkula nyt ei tahdo toimia ainakaan mukisematta uudessa koneessa.
  • DNA Mokkula 4G E3372

Tuetut käyttöjärjestelmät:
    Windows XP SP3 tai uudempi,
    Vista SP1 tai uudempi,
    Windows 7, Windows 8 / 8.1, Windows 10 (Joulukuu 2016),
    MAC OS X 10.7-10.10