Huawei E392 firmwarepäivitys

Yritin päivittää E392:n firmwarea versioon FM versio: 11.433.25.00.000.B757 mutta en tiedä päivityksen kysymää salasanaa. Mikähän se mahtaa olla?

Kommentit

• Hei Ismo!

Mokkulan ei pitäisi kyllä kysyä mitään salasanaa, päivitysohjeet löytyvät sivulta https://www.dna.fi/dna-mokkula-e392 ja päivityksen pitäisi mennä läpi vain tuplaklikkaamalla asennustiedostoa
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Kun DNA:n custom-firmiksen päälle yritetään päivittää jonkin muun operaattorin päivitystä, tarvitaan flash code (fc). Sen saa laskettua tikun IMEI-koodista netistä löytyvillä laskureilla.
  • Minulla sama ongelma kuin Ismolla. Päivityksen jälkeen update wizard kysyy salasanaa.
    Yritän saada DNA:n simmiä toimimaan Huawei e392 mokkulalla, joka on aikoinaan saunalahden liittymien mukana hommattu. Ajattelin että FW päivityksellä voisi saada homman pelittämään mutta tähän tökkäsi.
    Nykyinen FW on 11.433.57.00.260.
    Nykyisellä FW:llä pystyn kyllä rekisteröitymään DNAn verkkopalveluihin (2G, 3G, LTE) mutta jostain syystä yhteyden muodostus ei onnistu. Olisin kiitollinen jos joku pistäisi toimivat profiiliasetukset, koska niissä voi olla häikkää. Käytän APN nimeä data.dna.fi koska liittymäni on hommattu ennen joulukuuta 2016. Mitkä ovat muut tarvittavat asetukset (esim. todennus PAP/CHAP)?

• Hei Antti!

Ainoa DNA:lta tarvittava asetus on tuo APN, joka sinulla vaikuttaisi olevan oikein. Voit tarvittaessa testata vastaa dna.dna.fi tilalle internet. Onko mokkula aiemmin toiminut DNA:n liittymäkortilla vai voisiko tuo laite olla lukittu vain toisen operaattorin verkkoon?
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Mokkulan on toiminut aimmin DNA:n simmillä mutta en tiedä mistä syystä se ei nyt suostunut yhteistyöhön.

Aikani Win10 läppärin ja mokkulan kanssa tapeltuani päädyin kokeilemaan mokkulaa
    TP-Link TL-MR3220 v2 langattoman tukiasemareitittimen kanssa (GoldenOrb:lla ruutattu) ja hienosti toimii. Ainoa asetus mitä modeemille tosiaan tarvitsee on tuo APN data.dna.fi.

so far so good...