Huawei E5186s-22a

Hei,

Minulla on asennettuna Ohjelmistoversio: 21.316.01.01.07 kyseiselle modeemille. Kuulemma modeemille olisi kuitenkin uudempi 21.318.01.00.260 versio.

Miten tämän päivityksen saisi tehtyä kyseiselle laitteelle?
Superturbiini Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Todennäköisesti päivityspalvelimet on suljettu taas. Oletan että Noranta hoitaa ne joskus takaisin päälle.
    ebinwrz
  • Hei!

Mahdollinen päivitys tapahtuu joko hyväksymällä tarjolle tulevan automaattisen ilmoituksen asetussivulta tai manuaalisesti hakemalla päivityksen asetuksista Päivitys -> Hae päivitys. Jos päivitystä ei löydy, ei tätä ole toistaiseksi tarjolla.
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Hei,
    Modeemi ilmoittaa tällä hetkellä kun hakee päivitystä: "Tämä versio on ajan tasalla.". No ei kyllä ole valitettavasti ajan tasalla. Voisiko asiaa selvittää tekniseltä puolelta?

Kyseinen modeemi on siis Telian firmwarella eli olisiko tällä jotain asian kanssa tekemistä? Kuitenkin kaikkien operaattoreiden SIM-kortit käyvät tähän.
    Superturbiini
  • Hei!

Voisiko joku ystävällisesti selvittää asiaa DNA:lta ?

Mitään vastausta ei ole tähän enää tullut, muuta kuin tuo tavallinen diipa daapa joka on jo itsestään selvää. 😀
    Superturbiini
  • Kun kyseessä on Telialta hankittu laite, hakee laite päivitykset heidän määrittelemältä palvelimelta, riippumatta siitä minkä operaattorin SIM-kortti laitteessa on sisällä.