Huawei FreeBuds Lite

Kysymys voi kuulostaa tyhmältä, mutta ihmettelen suuresti miksi laite ei lataudu vaikka mielestäni se on laturissa, teenkö jotain väärin? Kuulokkeet  ovat oikeilla paikoilla kirjainten mukaisilla paikoilla (L, L ja R, R) eivät mahtu muutoin sisälle, eli kansi ei mene kiinni. Minulla oli nämä nämä molemmat kuulokkeen kotelon sisällä yön ja kotelo oli johdolla kiinni tietokoneessa, kotelossa paloi vihreä valo ja kun otin kuulokkeet korviin heti tuli "power low" ilmoitus.

Tarkoittaako tämä sitä, että kuulokkeet ei suoralataudu tietokoneelta, että johto on otettava irti kotelosta jotta kuulokkeet alkavat latautua. JA aina ensin kotelo on oltava ladattu jotta kuulokkeita voidaan ladata? Tähän haluan käyttäjä kokemuksia ja miksei myös viralisempi vastaus DNA:n toimesta
Jani Ilmoita asiaton sisältö