Siirry uusimpaan kommenttiin

Huawei kotimokkula B315 toisen operaattorin sim-kortilla

Hankittu Dnan liittymällä, nyt Elisan simmillä,  todella huono yhteys (  n.10 mb)., onko asetuksissa jotain pielessä vai toimiiko kunnolla vain Dna simmillä ?
Lähetinmasto näköetäisyydellä !  ( ei oma vaan tutun liittymä )

Kommentit

  • Mokkula toimii myös muiden operaattoreiden sim-korteilla.

    Jos yhteys ei toimi toivotusti, kannattaa olla yhteydessä siihen operaattoriin jolta yhteys on hankittu.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Ok, kiitos

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.