Huawein luotettavuus

Onko vastaavanlaista tutkimusta Huaweista missään? Tuossa sitä ei mainita vaikka varmasti jotain löytyykin. En muista, että ainakaan päivityksiä olisi näkynyt ollenkaan viimeisen parin vuoden aikana.
https://www.is.fi/digitoday/tietoturva/art-2000006564407.html
Huahhahhei Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Koski siis varsinaisesti Huawei B715 -mallia.
    Huahhahhei
  • Linkkaamasi artikkeli koskettaa reitittimiä, kyseessä ei siis ole Mokkuloita tai modeemeita koskettava tutkimus
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Mikä ero on reitittimellä ja Huawei B715:lla?
    Huahhahhei
  • Huahhahhei : Huawei B715 on 4G-mobiililaajakaistalle tarkoitettu modeemi, ei sinällään kotireititin. Ja tuo tutkimus koski vain kotireitittimiä.
    Jari
  • En ole asiantuntija alalla, mutta eikö se silloin toimi myös reitittimenä jos sillä pystyy jakamaan nettiä ethernetkaapelilla 4 koneelle ja lisäksi langattomasti ties kuinka monelle  muulle kodin piirissä?
    Huahhahhei
  • Huahhahhei: No periaatteessa kyllä on sekin tavallaan reititin mutta tuo tutkimus koski puhtaasti pelkkiä reitittimiä, ei siis reitittimen sisältäviä modeemeja jollainen Huawei B715 on.
    Jari