Hub 2.0, epg, eurosport 1 & 2

Hubin käynnistymisen jälkeen kaukolla haluttu kanava (tässä tapauksessa ESP1, 95). EPG näkyviin, keskinapilla pitäisi tulla esiin valikko, jossa valinnat (katso suorana, katso alusta jne.). ESP:n kohdalla tulee vain laatikko, jossa päiväys 1.1.1970 ja joku kellon aika. Sama myös ESP2. Sähköt pois ja takaisin -> pelaa. Tämä jumppa siis eilen. Tänään sama jumppa, mutta tyhjennys välimuistin+kanava haku uudestaan -> pelaa.
Eilen illalla, kun käynnistin hubin niin siihen tuli joku päivitys. Päivitys asennettiin ennen tuota episodia. Olin mielestäni asennuttanut kaikki päivitykset heti, kun ne ovat ilmaantunut. HUB 1.0:lle tuli myös joku 'uusi' päivitys eilen aamulla. Siihen myös asennettu aina uudet päivitykset. HUB 1.0 EPG:n käyttäytymistä ESP1/2:n kohdalla en ole tarkastanut.

Kellään muulla samanlaista 'jumppahetkeä'? Ärsyttävää
juha

Kommentit

  • Android TV:n käyttöjärjestelmäpäivitys 10.1.0.120 DNA Hubi (2.sukupolvi) laitteelle (30.1.2023 alk. porrastetusti)

    DNA Hubi (2.sukupolvi) -laitteille tehdään käyttöjärjestelmäpäivitys, se jaetaan laitteille porrastetusti 30.1. alk. Kun laite tarjoaa päivitystä, on tärkeää hyväksyä päivitys, koska se parantaa laitteen käyttöä ja suorituskykyä merkittävästi, sekä sisältää uusimmat tietoturvapäivitykset.

    Huom. Päivitys ei koske DNA Hubi (1.sukupolvi) -laitetta

    https://www.dna.fi/tuki-dnatv-ja-hubi-paivitykset    Kimmo

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.