Hub Guide

Mitenkä saan tallennettua yön nhl pelejä, kun jälleen kerran kanavat 111-119 näyttää ei lähetystä koko yölle?

Ismo Alankoa lainaten "vittu kun vituttaa"

Tuomo Nio

Kommentit

• Okei, Menen nukkumaan, ilman nauhoitusta ja aamulla herätessäni en katso yön pelejä, vaan heitän hubin seinään.

Tuomo Nio

• Ootteko liittynyt johonkin tukilakkoon, kun ohjelmaopasta ei päivitetä?
    Vieläkään.
  • Hei Tuomo!

Yleistä vikaa kyseisten kanavien EPG-tiedossa ei ole tiedossa. Jos tietoja puuttuu niin kannattaa kokeilla kyseisten kanavien pitämistä päällä hetken aikaa että laite ehtii hakea tiedot. Jos tästä ei ole apua niin kannattaa laitteelle palauttaa tehdasasetukset tai ainakin hakea kanavat uudelleen.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Nämä DNA heebojen ohjeet ja neuvot aina copy/paste -tekniikalla. Hohhoijaa, vikaa ei ole koskaan DNA:n palveluissa eikä laitteissa..
  • Mieluummin tyhjentää sen sovelluksen välimuistin mikä tempuilee, kun alkaa tehdasasetuksille palauttamaan laitetta missä yksi sovellus ei toimi kunnolla.... Jos se tehdasasetuksille palautus korjaa sovellus ongelman niin tuo välimuistin tyhjennys olisi tehnyt saman, ilman ylimääräistä vaivaa.