Siirry uusimpaan kommenttiin

Hubi 2.0 hävittää ajan ja päivän

Hei,
Miksi tämä uusi hubi hävittää automaattisen päivämäärän ja ajan? Päivitykset ok ja internet ok.

Kommentit

 • Miksi? Etenkin kun huvin sammuttaa kokonaan ja käynnistää uudelleen..
 • Saisiko nyt vastauksia? Ja kun hubin käynnistää uudelleen häviää ekan palkin suosikit. Lisäksi aika menee väärään, etenkin jos "päivitä verkosta" on valittuna.

  VASTAUKSIA!
 • Hei Tapani!

  Suosikkisovellusten lista voi tyhjentyä ajoittain ja tämä on yleinen vika joka on parhaillaan selvityksessä. Päivämäärän ja ajan suhteen ei ole ainakaan tällä hetkellä tiedossa mitään yleistä vikaa. Ongelmaa päästään tutkimaan tarkemmin kun otat yhteyttä asiakaspalvelumme vikapäivystykseemme maksuttomassa numerossa 0800 300 500. Kiitos!
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Hei!
  Kun DNA TV hub 2.0:sta sammuttaa virran kokonaan ja käynnistää uudelleen, niin joka kerta päivämäärä ja kellonaika on väärässä. Hub yhdistyy langattomaan verkkoon, muttei nettiin, koska päivämäärä ja kellonaika on pielessä. Asetus on: Automaattinen päivä ja aika.

  Tehdasasetukset on palautettu moneen kertaan, ja asennettu laite alusta uudelleen ensin pitkällä ethernetverkkokaapelilla (kaapelirasia on kaukana tv:n sijoituspaikasta väärällä puolella huonetta), jotta päivitykset saa nopeasti asennettua. Sen jälkeen laitteen saa yhdistettyä wi-fiin. Uudelleen asennukset eivät ole poistaneet ongelmaa. Onko tämä laite- vai ohjelmistovika? Tuonko laitteen takuuvaihtoon?

  Olen ollut nyt kaksi kertaa yhteydessä vikapäivystykseenne numerossa 0800 300 500 ja kerran kysynyt ratkaisua myymälästä. Viimeksi sain tekstarilla vastauksen: "Jos Hubi pyytää tarkistamaan päivämäärän ja kellon ajan, niin silloin kaukosaätimeen pitää vaihtaa paristot ja sen jälkeen tarkistamaan vielä DNA TV Asetukset-Laitteen tiedot-laiteasetukset-päivämäärä ja aika, jos ei auta, niin silloin Hubin asetusten palautus tehdasasetuksille tai Virtaresetti Dna Hubille eli ota virtapiuhan irti hetkeksi sekä Hubin takaa, että seinästä."

  Kaukosäädin on ladattava ja se on ladattu täyteen. Virtaresetin jälkeen päivämäärä ja kellonaika on väärässä. Luulisi, että hub-laite tallentaa oikean päivämäärän ja kellonajan muistiin, tai osaa heti hakea ne kaapelitv-verkosta, K562-modeemista tai netistä.

  Mikä on tämän ongelman ratkaisu?
  Olav
 • Meillä alkoi tämä kello/pvm -ongelma esiintyä reilu viikko sitten.
  Eivät auta tässä ketjussa esitetyt vinkit.
  Päivämäärätkin on joka käynnistyksen jälkeen milloin miltäkin kuukaudelta.
  Tätä näköjään on tiedusteltu DNA:lta vuoden ajan ilman kunnollista vastausta.

  Jari
 • Olin yhteydessä vikapalveluun ja sieltä sain kaksi suositusta ongelman korjaamiseen:
  1) Yöllisen käynnistyksen esto: "Hubin yöllisen uudelleen käynnistyksen pois ottaminen: Kaukosäätimestä Android Koti -näppäin (talon kuva) -> Asetukset -> Laitteen asetukset -> Tietoja -> Tila -> ota 'Uudelleen käynnistys öisin' -valinta pois päältä."

  2) Reitittimen IPV6:n muuttaminen IPV4:ään.

  Tein tuon ensimmäisen vaihtoehdon ja viikkoon ei ongelmaa ole esiintynyt.

  Jari
  Jari
 • Vaihdoin langattoman verkon pystyttävästä K562-modeemista autentikointimoodin asetuksesta WPA2/WPA3-PSKandSAE (AES) asetukseen WPA/WPA2 PreSharedKey (AES),
  niin nyt Hub 2.0 yhdistyy virtakatkon jälkeen ongelmitta langattomaan verkkoon ja nettiin, koska päivämäärä ja kellonaika pystytään lukemaan verkosta. Laiteasetus päivämäärälle ja ajalle on: Automaattinen päivämäärä ja aika.
  Olav

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.