Hubin käyttöönotto jumissa

Hubi boksin käyttöönotto mennyt päin helvettiä. Boksiin laittaa virrat päälle, vihreä valo vilkkuu ja telkkarissa lukee dna tv. Mistään ei tapahdu mitään. Ei mistään, kaukosäädin ei sammuta tai tee mitään. Alkuun latasi ja sekin loppui siihen että tarkista kytkennät. Antennin piuha on seinässä, hdmi kiinni telkkarissa ja virta johto seinässä. Netti kaapelia en voi yhdistää koska mokkula eri huoneessa. Netti kyllä talossa on mokkulan kautta. Viskaanko boksin roskiin vai mitä tehdään?
Hubi boksi Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Moi, oletko kokeillut ottaa Hubin virtapiuhaa hetkeksi pois seinästä? Ota myös piuhat Hubin takaa irti hetkeksi. Tapahtuuko sama näkymän suhteen uudelleen uudelleenkytkennänkin jälkeen?
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Kaikki johdot revitty irti ja kymmeniä kertoja käytetty virta pois. Aina sama näkymä näytöllä.

Hubi boksi
  • Jos laitteelle ei jumiutumistilanteeessa tapahdu mitään 15 minuuttiin, irroita laitteesta virrat ja kytke ne takaisin päälle. Jos laite jää uudelleen jumiin tai tulee jokin muu virhetilanne, odota jälleen 15 minuuttia ja anna laitteen olla päällä.

Jos Hubi jää yhä jumiin, se tulee resetoida seuraavasti:
    - Virtajohto irti
    - Paina Reset-painike pohjaan esim. kuulakärkikynän avulla
    - Virtajohto kiinni
    - Laske hitaasti 60 sekuntia ja päästä reset irti vasta kun ruudulla näkyy DNA TV -teksti ja latauspalkki sekä 0%. Jos ruudulla alkaa pyöriä Android-pallot, reset ei onnistunut eli kannattaa aloittaa alusta.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Resetoinnin jälkeen miettii vähän aikaa latauspalkin kanssa ja tulee ilmoitus "tapahtui virhe, tarkista kytkennät" ja siihen jökkäsee. En ymmärrä mitä mitävv.. kun selkeet numeroidut ohjeet mutta kun edes aukeis koko paska.
    Hubi boksi
  • Käyttöönoton pitäisi kyllä onnistua Wi-Filläkin, mutta eteneekö käyttöönotto jos yhdistät hubin mokkulaan ethernet piuhalla siksi aikaa?

DNA Iiro palveluneuvoja
  • gaide jäi tänään viimeksi jumiin noin klo 20.50 ja tämä vaiva on ollut pari viikkoa en viitsisi joka päivä resetoida toosaa taitaa olla maanataikappale
    Veikko Suokas