Hubi ei päivity eikä toimi ollenkaan

Tein tehdasasetusten palautuksen ja nyt rn pääse alkuvalikkoa pidemmälle. Lsite kysyy kielen valinnan ja sitten pääsen valitsemaan Ei:n android-laitteelle. Sen jälkeen hubi yrittää tarkistaa päivityksiä, mutta ei pysty. Käskee tarkistamaan internet-yhteyden, missä ei ole vikaa. Ethernetkaapeli on paikoillasn ja wifinkin löytää, jos ottaa kaapelin pois. Internet-yhteydessä ei ole vikaa, olen testannut toisella laitterlla. Silti väittää, ettei pysty tarkistamaan päivityksiä. Hienoa. Nyt ei saada telkkaria päälle ollenkaan.

Kommentit

• Hei Miia!

Onko ongelma vielä ajankohtainen vai saitko Hubin jo toimimaan kuten kuuluukin? Pirautatko tässä tilanteessa asiakaspalvelun vikapäivystykseen numeroon 0800 300 500, niin tutkitaan tilannetta tarkemmin. Kiitos jo etukäteen!

DNA Ida S palveluasiantuntija