Hubi ei tallenna ohjelmia

Hubi ei tallennussäännöstä huolimatta tallenna ohjelmia ja tallenteiden katsominen on yhtä tuskaa kun laite jumii tuon tuostaan.
Ainoa ominaisuus johon tuo laite on hommattu ei toimi.
Tallennusten puuttuminen toki on myös mobiilissa ja desktop versioissa joten ei pelkkä hubin vika.

Kommentit

• Liittyskö tähän:
    https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/dna-tv-ohjelmatiedot-muuttuvat-110/

Jouduin ainakin laittamaan muutaman ohjelman uudestaan, suurinosa toimi automaattisesti...
    JJJ
  • @JJJ

Ei liittyne tuohon, sillä ohjelmissa kyllä näkyy että olisi menossa tallennukseen ja osaan on poistettu ja lisätty tallennussääntö uusiksi.
    Äärimmäisen ärsyttävä vika kun sarjoista puuttuu nyt jaksoja välistä.
    Timppa
  • Hei

Yritin tallenntaa Tähdet ja tähdet ohjelmaan. Mutta tämä ei tallentunut. Ohjelmaoppaassa on toisissa tallenna.Jakson 8 tallentui. Mutta ei jakso yhdeksän. Ruutu palvelussa ohjelma näkyy. Mutta ei näy DNA TV ssä. Siellä on tulossa. Miksi ohjelma ei tallentunut . Tein tallenuksen kahteen kertaa mutta ei siis tallentunut. Klikkasin tallenna jaksot mutta tämä ei siis toiminut
    Anita

Anita Hanki
  • @Anita
    Luultavasti se toinen tallennus perui sen tallennuksen kokonaan? Varsinkin jos on jo meneillään oleva ohjelma nuo "Rec" merkit näyttää mitä sattuu ohjelmaoppaassa ja vaikea saada selville onko joku jo tallentumassa vai ei.

Ellei sitten ollut jotain oikeaa vikaa.
    JJJ
  • No, katsotaan onnistuuko seuraavan jakson tallennus. Sitä vaan ihmettelen että jo esitetty ohjelma ei vielä näy DNA Tvssä mutta on Ruudussa
    Anita Hanki
  • Ei se enää kyllä tule DNA TV:seen, joku siinä meni pieleen. Ruutuun taas menee erikautta, eivät liity toisiinsa mitenkään.

Itseasiassa tuo jakso on tallentunut ainakin itselle, kun testailin eilen tallenteiden laatua/tekstityksiä ja tuo näyttää olevan tallenteissa ja kokeilin juuri, että toimiikin.

Katso, että siellä on päällä se "Rec" tulevissa ohjelmankohdalla, silloin pitäisi tallentua... Tallennussäännöistä voi kanssa koittaa kaivaa, jos haluaa enemmän tutkia asiaa.