Hubi epg

Oisko mahdollista saada tuo epg jo toimimaan?
Nyt uuden päivityksen jälkeen selatessa loikkii miten sattuu aikajanalla ja ohjelmatiedot edelleen joko väärät tai puutteelliset.
Lisäksi tuota vuorokauden vaihtoa klo. 00:00 ei ole saatu korjattua, vaan se vaihtuu edelleen klo. 04:00.
Mitä tunareita siellä oikeen tän kanssa ahertaa kun perus juttuja ei saada kuntoon kuten vuorokauden vaihtoaika?
Ja miksi näitä päivityksiä lasketaan kuluttajille joko vailinaisina tai jopa täysin viallisina?
Muut oppivat virheistään, mutta dna:n hupi porukka tuntuu kilpailevan siitä, kuka saa sen eniten sekaisin.

Kommentit

• Katselin juuri omassa Sony televisiossa EPG:a ja sen toiminnasta saisi hyvän pohjan toteutukselle. Näkymässä on kerrallaan vain kaksi tuntia jaettuna 30 min lohkoihin. Ohjelmien kestot ovat ihan siis todelliset, mutta näkymässä ei pääse nykyhetkestä taaksepäin ja ohjelmissa joiden alkamisaika on jo ohitettu, näkyy nimen edessä pieni nuoli vasemmalle. Tästä ei siis pääse mihinkään, vaan toimii indikaattorina jo alkaneesta ohjelmasta. Yli tämän 2h näkymän jatkuvan ohjelman nimen perässä taas näkyy nuoli oikealle päin. Tämänkin symbolin ainoa funktio on osoittaa ohjelman jatkuminen sen hetkisen näkymän ulkopuolelle. Kun näkymä pysyy aikarajassaan ja ohjelmat tuodaan näin näkyville, ei synny (anteeksi nyt vain karkea ilmaisu) tuota idioottimaista edestakaisin hyppimistä.

En tiedä pitäisikö DNA:n hubissa tämä EPG koodata kokonaan uusiksi. Olisi kyllä mielenkiinnosta mukava päästä käymään läpi tuo koodi ja katsoa miten mittavia toimenpiteitä vaatisi nykyisen muokkaaminen toimimaan tuollaisella 2h näkymällä. Varmaan pitäisi alusta asti värkätä uusiksi, eiköhän se muuten olisi jo fiksummin toteutettu.
    Mikko
  • Uutena hubin tilaajana odottelen vielä boxia maanantaihin. Sovellusta nyt käyttänyt päivän ja ohjelmatiedot puutteelliset  varsinkin kun selaa 6-7 päivän päähän. 4-5 päivää näyttäisi ohjelmat pysyvän kattavana listauksissa. Onko yleinen vika vai naurettava bugi? Käytössä android luuri ja tabletti, 100M netti. Elisa viihde ollut käytössä 10 vuotta eikä ikinä ole vajaa tai puutteellinen epg.
    Hubia vai hutia
  • Saiskos nämä ohjelmatiedot kohdillee. Nyt nämä nimittäin oovat ihan päin persettä eikä siis esim. tallenna mitä pitäisi ja tallentaa ihan mitä sattuu.
    Jatkuvia itsestään ilmaantuneita tallenteita ei saa poistettua ja tallennustila pilvessä jatkuvaan täynnä.

Timppa
  • Samaa huttua ollut viimeisen vuoden. Ei uusia parannuksia tule vaan vanhakin sekoitetaan kun yritetään paskasta leipoa suklaata.
    Tänään laitoin mukulalle pyörimään simpsonit... no kävin vilasee kun ei tunnaria kuulunut.... siellä joku britti tantta pakkas kumisia kyrpiä pakettiin ja esitteli miesten stringejä ja anustappeja.
    Onneks tenava ei viä noista mittään älyä mutta oikeesti... haistakaa nyt jo pitkä paska!
    Ette te DNA:lla voi aina piiloutua millon kenenkin toimittajan selän taakse että "kun se epg lista tulee muualta".
    Ei wehokaan ole yhtään mersua tehnyt joita myy, mutta varmistaa ennen asiakkaalle luovutusta että kampe on sellainen kuin sovittu sovituin varustein.
    Te annatte asiakkaalle laatikon sika hinnalla ja sanotte "muten me saatas tästä parempi" ja sit kutsutte tätä ilmaista beta testausta asiakkaittenne kuunteluksi.
    Muut yritykset maksaa.testaajilleen, mutta te laskutatte.
    Oletteko koskaan miettineet millainen paska lentää tuulettimeen kun muuan mediatalo tekee tästä raakileesta kunnon jutun? Ja onko siellä tasaamon lahossa päässä käynyt mielessä, mitä tämä tekee koko yrityksen maineelle.
    Eli... yrittäkää nyt jumalauta saada edes valot toimimaan. Nämä on ihan perus juttuja jo kohta 20 vuoden ajalta joten ei tarvitse keksiä mitään uutta.
    Se nykyinen kehitysjohtaja haravoimaan tupakan natsoja asematunneliin ja osaavaa väkeä koodaamaan.

Timppa
  • DNA on tunnettu siitä että se ei asiakkaan kohtaloa koskaan murehdi. Laitteet modeemeja myöten aina luokkaa kelvoton. Valitettavasti monessa kaupungissa DNA:lle ei ole kilpailua, esm. täällä Oulussa tilanne on juuri näin kaapeliverkon osalta.

Ylermi