Hubi hyppää youtubeen

Hubi hyppää youtubeen jos yrittä katsoa tai kelata verkko tallenteita. Tallenteet tallentuvat liian lyhyinä tai ovat alkaneet myöhässä.
Saman loikan tekee jos katsoo c morea.
Nyt illalla yritetty kohta tunti saada csi miamia näkymään.... ei jaksa.
Myöskään muiden csi sarjojen tallenus jatkuvana ei onnistu syystä jota en tiedä.
Mutta kaikki Armanit menee tallennukseen kun vain rikos mysteerit ois tarkoitus. Rikoksen anatomia sit menee miten menee... yleensä alkaa myöhässä.
Timppa Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Timppa!

Kannattaa aluksi kokeilla virtaresettiä hubille eli irrottaa kokonaan virtajohto hetkeksi aikaa.Tarkista samalla myös hubin ohjelmistopäivitykset ja DNA TV:n päivitykset laitteella. Ohessa ohjeet näihin:
    • DNA TV Hubin firmwaren uusimman version löydät seuraavasti: Paina kaukosäätimen koti nappia > valitse Asetukset > valitse Tietoja > valitse Järjestelmäpäivitykset > valitse Tarkista päivitykset
    • DNA TV Hubin applikaatiopäivityksen uusimman version löydät seuraavasti: Avaa DNA TV sovellus > paina menu > DNA TV asetukset > Tarkista päivitykset.
    Jos em. toimista ei ole apua ongelmien kanssa niin olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme, että päästään tutkimaan ongelmaa tarkemmin, kiitos!

Asiakaspalvelu 044 144 044
    ma-pe klo 8-18
    la klo 9-16.30

DNA Hanna palveluneuvoja
  • Noihin tallennussääntöihin ei auta mikään virtaresetti tai päivitys, kun ne on tehty noi hölmösti.

Eli kaikki samanalkuiset menee aina tallennukseen (en tiedä moniko alkukirjain ohjelmannimessä on se merkitsevä), mutta tuo on siis täys moka ja ollut aina noin.

Csi sarjoihin liittyen, katso että tallennukseen on laitettu oikealla alulla oleva sarja, kun niissä on nimissä kanavakohtaisia eroja. Toisen ohjelmaoppaassa alkaa "CSI" ja toinen "C.S.I" ja nämä pitää erikseen laitta/poistaa tallentuvista. Ja siten kun vielä heittelee kanavan sisälläkin nuo viiksota riippuen, niin tallentuu mitä sattuu 😀

JJJ
  • Tallentamisesta täälläkin.
    https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/tallentaminen-kovalevylle/
    Onkohan muilla samankaltaisia ongelmia.
    Täytty soitella huomenissa tuonne vikapalveluun.
    Pertti
  • Soitteleppa ja kirjoita tänne sitten mitä hienoa kertoivat. Ihan älyttömiä noi kehotukset sinne soitella DNA:lta Jos osaisivat puhelimessa jotain korjata se tieto varmaan tulisi tännekkin, mutta ei noita ongelmia korjata kun koodaamalla.
    JJJ
  • VOI NYT VITTU JA VIRTARESETTI!
    Eikö siellä ole alkeellisintakaan osaamista näistä asioista. Ei jääkaappikaan täyty virtajohtoa nykimällä.
    Jos ette tiedä tai osaa, niin älkää yrittäkö soveltaa tai keksiä ohjeita jolla saataisiin asiakas "kiireiseksi" kunnes keksitään parempi selitys.
    SE VAAN YKSINKERTAISESTI ALKAA VITUTTAMAAN!

Timppa
  • @Hanna
    Teillä tämä ongelma ollut tiedossa n. viikko laitteen lanseerauksen jälkeen, mutta paskaakos siitä.
    Ryhmäkanne hubi ukkojen kesken tehdä niin josko alkais kantamaan.

Timppa
  • @JJJ
    ​​​​Soitteleppa ja kirjoita tänne sitten mitä hienoa kertoivat. Ihan älyttömiä noi kehotukset sinne soitella DNA:lta Jos osaisivat puhelimessa jotain korjata se tieto varmaan tulisi tännekkin, mutta ei noita ongelmia korjata kun koodaamalla.

​​​​https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/tallennuksen-lisaaika-hubilla/#c3402848
    Pertti