Hubi ja Amazon Prime

Onko mitään tietoa milloin saadaan Hubiin tuki Amazon Prime -sovellukselle? Tällä hetkellä toimii vain puhelimen kautta castattuna, mutta kuva nykii ikävästi.

Kommentit

• Hei!

Sovelluskaupassa on lähes 4 000 sovellusta, eli kaikki sovellukset, jotka on julkaistu Android TV:lle. Vaikka palvelulle ei olisi omaa televisiolle tarkoitettua Android TV -sovellusta, voi monia palveluita silti käyttää tabletilta tai puhelimelta peilaamalla Google Castin kautta. DNA Hubi sisältää Google Castin.

Valitettavasti tällä hetkellä ei ole tarkempaa tietoa Amazon Prime -sovelluksen saatavuudesta Android TV:lle.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Joku versio tuosta kuitenkin on olemassa Android TV:lle, mutta sitä ei voi asentaa hubille. Pystyykö joku asentamaan jollekkin muulle Android TV laitteelle tuon?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.amazon.amazonvideo.livingroom&hl=fi&gl=US
    JJJ
  • 2018 vuoden Sony android telkkaan asentuu ja on toiminut todella hyvin . Android 8.0.0

Cosmokramer
  • sampan vanhemmissakin(2016) toimii ihan ok se sovellutus.Huomaa että vain osa ohjelmista on suomennettu tuolla,netflixissä taitaa olla kaikki.Amazon.de:stä saa ilmaisen kuukauden ja sen jälkeen 7pv 0,99€ tms.
    vanha asiakas
  • Samsung ei taida olla AndroidTV, josta tässä oli kyse?

Mikähän hubissa on vialla, ettei siihen saa tuota sovellusta. Asiakaspalveun viesti oli kuitenkin taas väärin. Sovellus on, se ei vaan hubissa toimi.
    JJJ
  • Kun katsoo Hubin mainoksia niin voisi olettaa että ainakin kaikki suosituimmat sovellukset toimii . Kaikki kellot ja pillit soi mutta laite on ihan jotain muuta .
    Cosmokramer
  • Ainakin v 2019 todetaan, että Primw Videon pitäisi toimia Android TV:ssä, mutta jostain syystä ei Hubi sitä löydä. Voiko johtua siitä, että Hubissa on käytössä Androidin ikivanha versio?

https://blog.google/products/chromecast/prime-video-chromecast-android-tv-youtube-fire-tv/
    Ari
  • Kyllä, juuri näin taitaa asia olla, että Prime-sovellus on kyllä olemassa Android TV:lle, mutta Hubin Android-versiota ei ilmeisesti tueta (liian vanha).
    JPM
  • Ainakin tossa linkittämässäni sovelluksessa lukee:
    Vaatii Android-version
    5.0 tai uudempi
    JJJ
  • Raha tulee mieleen tällaisessa tapauksessa. DNA:lla(kin) on jokin diili Netflixin kanssa. Näinköhän se sulkisi pois joitakin vaihtoehtoja...
    Papparainen