Hubi ja erillinen chromecast samassa verkossa

Ei onnistunut hubin asennus ennenkuin poistin erillisen hubin käytöstä
Matti Suuriniemi Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• OK. Ihan hyvin ne (Jos otsikonmukaisesta kyse, eikä viestin sisällöstä.) samassa verkossa kuitenkin toimii, että joku on vaan mennyt pieleen...
    JJJ
  • Joo voi toimiakin, mutta siis hubin asennus ja tarkemmin sanottuna päivitys ei suostunut menemään läpi ennenkuin irrotin aikaisemmin asennetun Chromecastin. Vinkkinä vaan muille jos ei suostu päivittymään ja on aiemmin asennettu chromecast. Pahoittelut kaikista kirjoitushäröistä.

Matti Suuriniemi
  • Oiskohan ne saaneet jostain syystä saman IP-osoitteen. En muista että kukaan olisi asiasta valittanut ennen foorumilla ja itselläkin oli asennusvaiheessa kaksikin Chromecastia verkossa.

Hyvähän se on tietää, jos jollain samaa ongelmaa, niin voi kokeilla tuota, vaikken äkkiä ongelman syytä keksikkään (paitsi tuo mahdollinen IP-osoite ristiriita).
    JJJ
  • Erillinen Chromecast-mokkula voi olla yhteydessä nettiin vain WiFin kautta. Jos Hubin yhteys kulkee saman WiFin kautta, voi kyseessä olla jälleen yksi Hubin erikoisista WiFi-ongelmista. Niistä on näillä palstoilla raportoitu ennenkin. Hubi toimii paremmin, jos sen voi liittää reitittimen kaapelilla.
    Hubini on kytkettynä televisioon, jossa on myös built-in-Chromecast. Molemmat on kytketty reitittimeen kaapelilla. Mitään ongelmia ei ole ollut kummankaan laitteen (tv, Hubi) päivitysten asentamisessa.
    Papparainen