Hubi ja "suojattu tila"

Hubin vasempaan alakulmaan ilmestyi isolla teksti "suojattu tila" eikä se lähde pois uudelleenkäynnistyksellä. Kysymys kuuluu, miten se saa pois?

Kommentit

• Hei!

Missä yhteydessä tuo teksti siis näkyy? Eihä kyseessä siis ole television tai jonkun hubilla käyttämäsi sovelluksen antama ilmoitus?
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Kyseessä on Hubin ominaisuus ja se näkyy ruudun vasemmassa alareunassa koko ajan kun käytän hubia. Se ei ole TV:n ominaisuus, koska virheteksti häipyy, kun vaihdan HDMI-lähdettä. Minulla ei ole hubissa mitään sovelluksia kuin mitä Hubi itse käyttää. En ole asentanut siihen siis mitään, olen käyttänyt Hubia vain digiboksina. Kannattaa nyt selvittää, mikä tämä ominaisuus on ja miten siitä pääsee eroon.
    JoelN
  • Tuon pitäisi poistua kokolaitteen uudelleen käynnistyksellä tai parilla. On vähän kuin windowsin vikasietotila ja vain osa sovelluksista toimii.

Päivityksessä joku ottanut itseensä ja mennyt sen jäljeen tuohon tai jos ei päivitetty niin päivitä.

Jos ei muuten poistu, niin resetoimalla koko laitteen ainakin.
    JJJ
  • Erilaitteilla tuohon tilaan pääsee myös halutessaan kun pitää jotain nappia pohjassa samaanaikaan kun käynnistää, joten mikähän se taktiikka on hubissa ettei ole vahingossa sitä kautta mennyt?