Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Hubi ja tekstitv

Valokuitu Plus, Hubi ja kovalevy hankittu pitkän pohdinnan jälkeen. "Opiskelu" vasta menossa joten kokemuksista myöhemmin. Akuutti ongelma on tällä hetkellä tekstitv. joka ei poistu ruudusta vaikka kuinka painaa kaukosäätimestä. Päälle kyllä saa normaalipainalluksella, mutta pois ei. Sivujen selaus myös OK. Ainoa tapa päästä TV puolelle takaisin on hubin uudelleenkäynnistys. Outoa mutta faktaa! Apua!

Kommentit

 • Hei FÅ!

  Mistä painikkeesta olet siis yrittänyt painaa kun olet halunnut sulkea teksti-tv:n? Kannattaa ihan aluksi tarkistaa että sinulla on hubissa varmasti uusin ohjelmistoversio ja DNA TV:n päivitykset ovat ajantasalla.

  DNA TV Hubin firmwaren uusimman version löydät seuraavasti: Paina kaukosäätimen koti nappia > valitse Asetukset > valitse Tietoja > valitse Järjestelmäpäivitykset > valitse Tarkista päivitykset.

  DNA TV Hubin applikaatiopäivityksen uusimman version löydät seuraavasti: Avaa DNA TV sovellus > paina menu > DNA TV asetukset > Tarkista päivitykset.
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Hei DNA Hanna!
  Kiitos että otit yhteyttä!

  Koska kaukosäätimen tekstitvpainike VAIN aktivoi tekstitv. joudun käyttämään hubin ON/OFF painiketta (lyhyt painallus/ lepotila) jos haluan palata normaali TV puolelle. Tekstitv-painike toimii siis vain "yhteen suuntaan" Tekstitv päälle mutta ei pois.

  Applikaatio ja firmware päivitykset:
  "Sinulla on jo uusin versio"
  "Uutta versiota ei saatavilla"
 • Teksti-tv:n saa pois päältä painamalla nuoli takaisin -painiketta, niin ei tarvitse koko laitetta sammuttaa. 😊
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Kiitos Ilkka infosta. Parempi ratkaisu kun hubin sammuttaminen, varsinkin jos käyttää dvb-tekstitystä!
  Mutta eikö tekstitv näppäin ole se oikea…..
  Vai onko tämä ihan hubin oma ratkaisu?
 • Teksti-tv näppäimellä saa tosiaan vain teksti-tv:n päälle, mutta samasta näppäimestä sitä ei saa pois päältä.
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Teksti-tv/ohjelmatekstitys aihe jatkuu. Nyt ruotsin, siis Norra paketin kanavat ja teksti-tv. Ohjelmatekstitys, s.199 ei toimi kun katsoo tallennuksia hubin kovalevyltä. Toimi hyvin pari päivää asennuksen jälkeen, mutta nyt ei hubi reagoi enää teksti-tv komentoon. Tekstitys suorissa lähetyksissä toimii normaalisti.
 • Samaa ongelmaa täällä mutta heti alussa. Suomen suorakanavilla tekstitv tulee päälle mutta ei Norra paketin kanavilla. Todella harmillista sillä juuri tekstin avulla ohjhelmia voi paremmin seurata. Onko sinulle toiminut näissä suorissa lähetyksissä eli onko tuo ongelma vain tallennetuissa?
 • Tekstitys toimii kyllä suorissa lähetyksissä. Sekä YLE että Norra. Dvb-tekstitys ja s.333 YLE kanavilla, toimii myös kovalevytallennuksissa. Mutta ei s.199 / Norra.
 • Juuri tuo Norran tekstitv s199 olisi tärkeä sillä silloin tulee myös ruotsinkieliseen ohjelmaan tekstitys ruotsiksi. Antenni ja kaapelikanavilla tämä toimii hyvin.
 • S.199 on toiminut kaikissa digibokseissa mitä meillä on ollut. Esim. Topfield. Myös Samsung TV:ssä jossa oma viritin + muistitikku tallennuksille. Huhujen mukaan myös Telian laitteissa toimii s.199. Näyttää siltä että Hubi + kovalevy on ainoa paketti jossa tekstitys teksti-TV kautta puuttuu kokonaan. Kumma kyllä, meillä toimi 2 pv vaikka DNA:n mukaan tekstitys ei ole mahdollista kun tallennuksia katsoo HDD:stä. Vain suorissa lähetyksissä!
  Toivottavasti asiaan tulee muutos.

 • Huom DNA asiantuntijat!
  Onko meidän hubi rikki vai puuttuuko ominaisuus kokonaan. Tallensin verkkoon kotimaisen sarjan jossa dvb-tekstitys. Kun aloitin katsomisen, "info" napin kautta ei saanutkaan dvb-tekstitystä päälle. Tekstitys / FIN puuttui kokonaan! Onko meidän hubissa vika, vai onko todella niin että tekstitysominaisuus kotimaisissa ohjelmissa puuttuu myös verkkotallennuksissa?


 • Miksi Hubin tekstitv ei mene päälle.
 • Pitäisikö tuon hubin tekstitv toimia netin kautta peruskanavia katsoessa? Kaukosäätimen painallus ei auta.
 • Ei se toimi jos IPTV:n kautta katsoo kanavaa.
 • Aiheena dvb-ohjelmatekstitys hubissa ja kovalevytallennuksissa ( Hubi 1 )
  Onko mahdollista saada oletuksena ohjelmatekstitys päälle hubissa? Siis dvb- tekstitys aina päällä. Jos ei, toivottavasti onnistuu pian...

  Kovalevytallennuksissa dvb- ohjelmatekstitys on myös hankala. Kun katsoo ohjelmaa tekstitys päällä, teksti pitää aina aktivoida uudestaan, jos välillä kelaa, pysäyttää j.n.e. Menee paljon aikaa ennenkuin ohjelmateksti tulee taas näkyviin, koska tekstityksen aktivointi on monen painalluksen takana. Todella hankalaa! Toivottavasti myös tähän tulee parannusta.
 • Hei!

  Valitettavasti dvb-teksitystä ei ole mahdollisuutta laittaa jatkuvana päälle. Hubi 1 ja sen kovalevyn toimintojen osalta näihin ei näillä näkymin ole muutoksia tulossa.

  DNA Laura palveluasiantuntija
 • Kiitos Laura infosta. Voitko vielä vahvistaa että Hubi 2 jatkuva tekstitys toimii, kiitos. 
  Jos ei, onko kenties tulossa korjaus? Sopimusasiat edessä joten tietoa kaivataan.
 • Tällä hetkellä jatkuvaa tekstityksen mahdollisuutta ei myöskään uudemmassa Hubi 2.0 laitteessa ole, mutta tähän on mahdollisesti tulossa päivityksiä jossain vaiheessa.
  DNA Laura palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.