Hubi ja TV-kortti

Jos samaan osoitteeseen tilaa DNA TV-kortin (kaapeli) hubin rinnalle, näkyykö tilatut maksukanavat molemmissa laitteissa, vai tuleeko tupla tilaus ja maksu?

Kommentit

• Hei, maksukanavavat näkyvät DNA Hubilla ja DNA TV sovelluksella tai DNA TV kortilla ja DNA TV sovelluksella, katselu sekä Hubilla että TV-kortilla samaan hintaan ei siis ole mahdollista
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Tulee tupla tilaus ja -maksu!

PW
  • Kiitos infosta!
    Tuli lisäkysymys:
    Onko mahdollista kytkeä kaksi hubia samaan osoitteeseen? Valokuitu Plus valmiina.
  • On toki mahdollista käyttää useampaa hubia samassa osoitteessa.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Kussakin hubissa on sitten oma DNA TV - ilman sitä hubi ei toimi, kuten lisäkortissakin.
    PW
  • Joten 19,90€ + avausmaksu 3,90€ on halvin mahdollinen jos myös makkariin halua hubin.Pitää etsiä käytetty Wbox HD2 ja siihen DNA TV-kortti.Cirkus ohjelmakirjastoa ei näköjään saa muihin laitteisiin. Wbox HD3 taas vaati kovalevyn jos haluaa tallentaa.
  • Hubin tapauksessa ilmeisesti se 19,90€/kk on maksu itse palvelusta ja tuo laite kuuluu siihen sopimukseen? Eli niin kauan kun sitä haluaa käyttää, joutuu maksamaan tämän 19.90€/kk? Ja useamman hubin kanssa jokaisesta tulee tuo sama 19,90€/kk maksu tästä palvelusta?
    Panda
  • Tulee kieltämättä "kallis iltasatu" hubilla! DNA voisi kehittää paketin jossa lisähubi(t) olisi eri hinnoilla/kk. Tai miksei "kaksi yhden hinnalla" jos käyttää muita DNA:n palveluja.
    Nythän tietysti hub:in ja wbox:in tarve vähenee kun Cirkus poistetaan. Ja kun Cirkus puuttuu, MIX pakettien tarve myös vähenee. Ainakin MIX8 ja MIX12.