Hubi kaapeli toimintavarmuus

Jos käyttää Hubilla pelkästään ilmaisia ja maksullisia kaapelikanavia niin tarviiko irrotella töpseliä silloin tällöin vai toimiiko varmasti ? Missä tilanteessa pätkimiset tapahtuu ? Periaatteessa vieläkin harkinnassa toi laite , en kyllä tiedä miksi kun lukee tätä palstaa 😃 Voi muutakin positiivista laittaa tähän...Jos on sellasia fiiliksiä...

Kommentit

 • Ois kyllä tarkoitus käyttää laitteen muitakin ominaisuuksia mutta ei niissä häiritse pätkiminen niin paljoa kuin esim. suorassa Futismatsissa...
 • Hubissa ei taida olla Usb mediatoistoa ?
 • @Saapas 2.0 

  itselläni DNA-TV Hubi+kovo 8.9.2017 lähtien.
  (Kuopiossa kaapelitaloudessa 100M taloyhtiölaajalaista)

  ongelmaton hubi ei ole vieläkään...

  Verot ja Kuolema on ainuita varmoja asioita elämässä... ;( toimintavarmuus on edelleen hakusessa Hubin suhteen., parannusta on tullut.. 24kk soppari on jo tosin jo siellä ehtoon puolella...:( ) noh: onneksi jatkossa ei kumminkaan tämä palvelu maksa kuin €6.90. ihan kohtuu hinta tallentavasta HD-boksista.

  Pilvipalvelun laatukin alkaa olla ihan hyvällä tasolla. (1080P odotelellessa...) onneksi kovolle menee HD laatuna.

  jos oisit kysynyt tätä viime syksynä en olisi voinut suositella mutta nyt kumminkin monet asiat on paremmin (ei kumminkaan vakaasti eikä edelleenkään sellaisena palveluna mitä tänä päivänä odottaisi)

 • Jatkossa maksaa 19.90€/kk dnatv palvelu hubilla, jos DNAn nettisivuihin on uskomista. Vahvistusta ei ole DNAlta saatu, koskien vanhojen asiakkaiden hinnoittelua.
 • @Sami S 

  Itse kysyin DNA'n aspalta asiaa maanantaina

  aluksi ASPA ei osannut sanoa mitään mutta kertoi ottavansa selvää ylemmältä taholta ja ilmoittaa sitten myöhemmin. näin tapahtuikin.

  Sain vastauksen että se on sopparin jälkeen €6.90/kk.

 • Minäkin kysyin ja sain vastaukseksi, että hinta nousee 24 kk ajan jälkeen. No tiedä enään ketä uskoa. Minulle ainakin luvattiin silloin 20 kk sitten, että hinta on 6.90€/kk 24 kk jälkeen.


 • tälläisen tekstarin sain DNA'lta kun asiasta kysyin.
 • Mistäköhän sais jonkun idiottiivarman dummy Hd digiboxin , ei tarvis olla edes tallennusta kunhan toimii nopeasti ja varmasti...Hyvät epg : t ym. Onko sellasia edes enää...
 • Minulle taas sanottiin, että kk-hinta pysyy samana 24kk jälkeen. Lisäksi kysyin mitä maksaa käytetyn DNA hubin liittäminen olemassa olevaan DNA TV - liittymään(tallennuksella), sekin kuulemma 19,90e/kk, siis ihan sama kun uudella hubillakin. Aikaisemmin taas joku oli luvannut, että hubin voi liittää nykyiseen DNA TV - liittymään veloituksetta. Eipä tullut sitten sopimusta kummastakaan.
  Voisiko joku DNA:lta antaa selkeän vastauksen tuohon asiaan?
 • Joo mä unohdan tän boxin , luin tota edellistä päivitysketjua alusta jonkunmatkaa...Vähän erikoista myös että laitteen hinta ei oo selvillä vieläkään...Mitä ihmettä Dna ?
 • Mikäli oikein ymmärrän, niin hubia on myyty erilaisilla sopimuksilla, jolloin hinta on sitoutumiskauden jälkeen sen sopimuksen mukainen, millaisen sopimuksen on tehnyt.
  6,90 €/kk on DNA TV:n hinta tallennuksella.
 • Uusien hintojen mukaan dnatv tallennuksella on 6.90€/kk mobiililaitteilla ja 19.90€/kk hubilla.
 • Itse kysyin "nimenomaan" mitä maksaa palveluni kun olen maksanut 24kk sopparin hubista ja saanut siten sen omaksi.

  Kysyin mitä maksaa jatkossa että mitä maksaa jatkossa tämä nykyinen palvelu;

  Nähdä ilmaiskanavat+kuukauden kanava.

  sain vastauksen minkä postasin jo tuossa taanoin.

 • Vastailenpa tuolle ketjun aloittaneelle. Itsellä laukesi tallentava digiboksi viime viikolla ja sattumalta oli nettiliittymä menossa umpeen. Soitin aspaan ja samaan netin hintaan tuli kaupan päälle vielä Hubi. No annan hubille mahdollisuuden digiboksina. Android puoleen en aio koskea tikullakaan, koska sitä puolta itsellä hoitaa markkinoiden kovin... nvidia shield. Digiboksina tää on jo ihan ok, mutta kaipailee selkeästi parannusta tallennusvarmuuteen (tästä paljon raportointia muissa ketjuissa) sekä muuhun sulavuuteen. Itse sain digiboksikokemuksen sulavaksi manuaalisesti poistamalla käytöstä kaikki android sovellukset, mitä en käytä (google cast, netflix, google pelit, google musiikki jne).

  Laitoin myös kehitysideoita suoraan Ville Partaselle ja sainkin sieltä hyviä uutisia, koskien nimenomaan tuohon tallennuksen parantamiseen. Joulukuun aikana kuulemma tulossa jo seuraava päivitys, joka korjaa isosti noita tallennuksen ongelmia. Seuraava android versio saa vielä odottaa, kuulemma epävakaa vielä.

  Sellaisen pienen täkyn heitin Partaselle, että koska tuossa nyt käytetään myös iptv tekniikkaa kanavien jaossa, niin miten iso prosessi olisi jakaa kaikki kanavat iptv verkon yli, 50fps laatuisena... sitäkin on jo kuulemma vähän mietitty. Jenkeissähän esim fubo.tv jakaa iptv kanavina oman digiboksinsa kautta kanavia 60fps ja esim urheilua katsoessa se tulisi Suomessa olemaan "pelin muuttaja". Itse lähtisin tähän kelkkaan ennen 4K:ta ehdottomasti.

  Digiboksina toi menee siinä missä muutkin, android laitteena en ota siis kantaa.
 • Kiitti JoeIN
  Voihan tuota vielä harkita jos tulee vaikka jotain tarjouksia . Tosiaan en edes ajatellut että voi poistaa käytöstä rönsyjä mitä ei käytä . Mulla FireTv stick tilattuna...Vaihdoin smarttöllöt Tietsikka monitoreihin eikä kiehdo enää telkkoja ostaa .
  Samaa mieltä tosta 50fps ennen 4K : ta .
 • @Saapas 2.0,
  Ei voi suositella kellekään hubia. Ei edes tarjousten kera. Itse haksahdin laitteeseen viime syksynä kun DNA lupasi oheen Liigan koko kaudeksi ilmaiseksi. Näin jälkeenpäin ajatellen ei olis kannattanut. Harmia ja mielipahaa on riittänyt yli oman kestokyvyn.

  Seuraavasta päivityksestä ei ole muuta tietoa kuin että menee pitkälle ensi vuoden puolelle. Ja esim. nyt pari viimeisintä päivitystä ei aiheuttanut muuta muutosta kuin sen että laite on entistäkin epävakaampi. Jatkuvasti kaapelisulkeisia kun jumii ja kaatuu ja kadottaa verkon. Tyhmin laite ikinä, ja joutuu koko ajan säätämään laitetta jos haluaa nauttia Dolby/monikanavaäänistä.

  Ei kannata hankkia itselleen mielipahaa ja harmistusta, kierrä kaukaa TV-hubi.
 • JV , toi on aika kiinnostava : " käytetyn DNA hubin liittäminen olemassa olevaan DNA TV - liittymään(tallennuksella), sekin kuulemma 19,90e/kk, siis ihan sama kun uudella hubillakin. " Siinähän maksaa oman laitteen käytöstä Dna : lle...Hinnottelussa on ehkä tullut Hubi - julkistuksessa joku viba eivätkä oikein tiedä miten korjaisivat sen .
 • 3.50€ on hinta alennuksilla sopparin jälkeen.
 • Ei voi olla DNA näin vaikeaa kertoa mitä se hubi maksaa 24kk kauden jälkeen?
  Myytte hubia kokoajan, niin kyllä pitää nyt osata kertoa mitä se maksaa sopimuskauden jälkeen??????


  24kk sopimuksia on varmaan miljoonalla erihinnalla, mutta sen jälkeen Mennäänkö sen mukaan mitä kullakin sopparissa lukee tällähetkellä jälkeisestä ajasta (Itse en tähän luottaisi ollenkaan) ja mitä toisaalta maksaa jos hubin hankkii jostain käytettynä ja liittää omaan tiliin?

  Jotain epämääräistä tuossa netissä olevassa sopimusehdossakin on, kun siinä on eritelty hubi 6,50e/kk ja loppu (13,40e) on sitten mitä maksua (19,90e-6,50e )? (keskittäjäasiakkaalle periaatteessa pitäisi olla DNA TV tallennuksella 3,45e/kk + hubi ja kun hubi on maksettu tai hankittu toisaalta, niin mitäs sitten?).


  https://kauppa4.dna.fi/DNA-Open/TV/Viihde2/DNA-TV-Hubi/p/VMTV00201
 • DNA TV Hubilla maksaa tuon 19,90 euroa kuussa määräaikaisella sopimuksella ja määräaikaisuuden jälkeen hinta on jatkossa 19,90 euroa kuussa kuten yllä olevassa kuvassa DNA Nettikaupassakin on mainittuna.

  DNA Hubista voi olla erilaisia tarjouksia, mutta normaali hinta on 19,90 euroa kuussa DNA TV Hubilla sopimukselle.
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Hah 😀 tämä ei varmaan ole kovin selvä kaikille sopimuksen tehneille, mutta mikäs siinä kun kehtaa vaan olla törkeä. Voipi olla hubeja läjä myynnissä, kun ihmiset tajuaa kuinka älyttömän kallis tuo on sopimuskauden jälkeenkin 😀

  DNA TV tallennuksella mobiiliasiakkaille/korttiasiakkaille 3,45e/kk (tämän hinnan saa kaikki, kun pyytää.) ja hubilla 19,90e/kk, siis sama "palvelu" maksaa 16,45e"kk extraa. Kyllä meni viimenenkin uskottavuus DNA!
 • Kun 2 vuotta on täynnä, niin DNA saa aikamoisen määrän dnatv hubilla peruutuksia/lopetuksia. Tai sitten ovat kyllästyneet porukan valituksiin ja haluavat luopua koko hubi hommasta.
 • Erittäin mukavaa näin antenniasiakkaana, oli pakko ottaa hubi, että näkee ne kanavat mistä maksaa, kun Digita laittoi vastakkaisiin lähettimiin, eri niput, mutta samalla taajuudella. Eli tulevaisuudessa saisi maksaa pelkkiä hubi maksuja n.40€ ja kanavapaketit päälle.
 • Olisin saanut samalla liittymähinnalla myös hubin, jos olisin sitoutunut 24 kk:n ajaksi taloyhtiölaajakaistaan. Kiintolevyä siihen ei olisi kuulunut.
  Taitaa vielä nämä taloyhtiölaajakaistat tehdä tästä asiasta melkoisen hintaviidakon.
  Hubin alkuaikoina näkyi hyvin erilaista hinnottelua.
 • On kyllä karmea hinta oman boksin käytöstä tuo kaks kymppiä. Menee oitis roskiin kun sopimus päättyy.
 • Taloyhtiöön tuli kans tarjous  200 megaa Netti + Hubitus systeemi
  19,90 / kk ( 24 kk )
  Kuinkahan moni taloyhtiöasiakas tilaa normaalihintaan noita kun Dna sivuilla ei taida erikseen olla Taloyhtiöhintoja ?
 • Kyllä ainakin meidän taloyhtiön hinnat näkyivät kun osoitteen laittoi.
 • Ainiin siellä oli se osotejuttu , en oo pitkään aikaan sieltä katsellut .
 • Boksi ollut nyt sen viikon käytössä digiboksina. Kolme kertaa käynyt niin, että Kim käynnistää valmiustilasta, niin kanavat näy. Boksin valikot toimii ja kanavia pystyy vaihtaa, mut mustana kanavat. Virtajohdon pois otto vain auttaa.
 • Kun ruutu mustana, niin käyn hubin  areenan kautta kääntymässä ja palaa takaisin kanaviin niin minulla näkyy.  Ei tarvitse silloin johtoja irrotella.
 • No eipä tuokaan kovin käytännöllinen tapa ole, toivottavasti korjaantuu päivityksen mukana.
 • Sitä korjausta on noin vuosi odoteltu. Alkuperäisessä dnatv hub versiossa, tuota ongelmaa ei ollut.

 • Meni itsellä ohi Hubihimot , kiitos vaan kaikille 😃 Noita on näköjään käytettynä jonkun verran myynnissä , voikohan sitä käyttää kaapeliboxina ilman mitään sopimuksia ?

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.