Hubi lagailee kesken ohjelmien katselun

Hubi lähtee kesken ohjelman katsomisen ”ladataan suosituksia” Erittäin ärsyttävää kesken olympiakisojen tämä hubin temppuilu. On nyt jatkunut koko kisojen ajan. Ja jatkuu kerrasta toiseen, kunnes virtajohto on irrotettu. Tekisi mieli singota maata kiertävälle radalle. Tässä menee useita minuutteja joka kerta. Lisäksi pyytää päivittämään aikaa, vaikka on ihan oikeassa ajassa.🤬🤯
Lennu

Kommentit

• @Lennu tuo on vanhan hubin ominaisuus ei vika.
    koita tyhjentää DNA TV:n välimuisti se ainakin ennen oli toimiva ratkaisu (hetkellisesti)
    Tomppa