Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Hubi loikkii sovelluksesta toiseen

Hubi hyppää kesken c more:n katselun netflixiin, youtubeen, viaplayhin tai sovellus valikkoon.
Aivan ihastuttava uusi ominaisuus 😍
Samoin siirtyminen itsestään EPG:stä netflix:iin tai c moreen ja parhautta on tekstitysten puuttuminen ja itsestään pois putoaminen maksukanavilta. Vain johdon repiminen palauttaa tekstityksen.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.