Hubi Netflix toisto pätkii

Älytelevisio kyseessä. Hubin kautta katsoessa Netflixiä menee noin 1 min. ja sitten kuva ja ääni molemmat alkavat pätkiä. Ääni puuroutuu niin, ettei siitä saa mitään selvää ja kuva pätkii yhtä lailla. Ongelma alkoi 5.3., sitä ennen toiminut Netflix katselu moitteettomasti jo kuukausia.

Ongelma ei ole nettiyhteydessä, koska Netflix toisto toimii täysin normaalisti muilla laitteilla ja wifi on käynnistetty uudelleen. On myös kokeiltu tyhjentää Netflixin välimuisti, ei auttanut ollenkaan.
Näytä paras vastaus