Hubi

Miksi Hubi pätkii koko ajan. Yritän seurata jääkiekkoa, mutta eihän siitä mitään tule kun kuva hytyy vähän väliä. Omtuista on myös se, että Lapissa oleva Hubi pätkii vähän väliä ääntä, mutta kuva näkyy koko ajan ihan ok. Helsingissä pätkii sekä ääni että kuva eli paljon pahempi tilanne.
Eikö tähän DNAn puolelta todellakaan löydy mitään järkevää ja korjattavaa syytä?
Arto Laitinen

Kommentit

 • Onko ne hubit langattomasti vai piuhalla kiinni reitittimessä/modeemissa? Ja onko itse nettiyhteys jokin mobiililaajakaista vai ihan kiinteä (langallinen) yhteys? Noissa mobiiliyhteyksissä, samoin kuin wlanissa yhteydet tahtoo välillä pätkiä joten suosittelen ihan langallista yhteyttä. Eli kiinteä netti, ja reititin/modeemi piuhalla kiinni hubiin.
  Jari
 • Tuota kiinteää yhteyttä olen itsekin miettinyt ja ajattelin jopa uteliaisuuttani kokeilla, olkoonkin ettei reititin/kaapelimodeemi ole siellä päinkään missä telkkari. Siksi juuri olen hommannut DNAlta huippunopean langattoman yhteyden, ettei pitkiä piuhoja tarvitsisi mistään vetää, joten jos hubi kuitenkin toimakseen kunnolla edellyttää kiinteää yhteyttä, niin tuntuu hölmöltä sekin. Siksi toiseksi jos siirrän saman tv-kanavan tabletin kautta telkkariin, niin se toimii aivan loistavasti eikä langaton verkko siinä millään tavalla töki. Siksi minun järkeni mukaan ongelman täytyy olla hubin toiminnassa.
  Arto Laitinen
 • Itse olen huomannut langattomissa yhteyksissä, siis wlan, ongelmia kun asensin ystävälleni telkkaria ja kokeiltiin Yle Areenaa niin pätki pirusti vaikka reititin oli telkkarin vieressä, siksi laitoin langallisen yhteyden telkkariin ja johan alkoi toimia hyvin. Siksi sinunkin kannattaisi kokeilla langallista yhteyttä Hubiin, itselläni langallinen yhteys ja Hubi toimii hyvin.
  Jari
 • Langattoman yhteyden nopeus putoaa voimakkaasti, kun etäisyys kasvaa.
  Jos modeemin sijainti on sellainen, että se saa juuri ja juuri riittävän ringnaalivoimakkuuden, WLAN ei välttämättä toimi kunnolla. Mitkä ovat modeemin connection välilehden Power arvot lähetyksessä ja vastaanotoossa ja kuinka monta lukittua kanavaa niissä on?
  PW
 • Jos pätkii myös antenni/ kaapeli -virittimen kanavilla ,ei voi olla nettiongelma. Netti kyllä tarvitaan, mutta ei tarvi olla juuri minkäänlainen nopeudeltaan.

  Kannattaa ainakin alkuun tyhjentää DNA TV-appin tiedot (ja välimuisti), se tuppaa hidastavan käyttöä ja aiheuttavan ihme jumituksia, jos ei välillä tuota tee...
  Pena
 • Ymmärsin, että Artolla ei ole ko. TV:ssä antenniliitäntä käytössä.
  Onko Hubissa oma langaton verkkokortti? Jos on, kännattaa käyttää 2,4 GHz:n taajuutta, koska se vaimenee vähemmän etäisyyden kasvaessa.
  PW
 • PW kysyit "Mitkä ovat modeemin connection välilehden Power arvot lähetyksessä ja vastaanotossa ja kuinka monta lukittua kanavaa niissä on " Mikäli nyt oikein ymmärrän ja tulkitsen, niin lukituissa kanavissa  Downstream Bonded Channels Power-arvot ovat välillä -1.1 dBmV ja -3.2 dBmV. Kanavia 22 kpl ja alkupään kanavat ovat tuota pienempää arvoa tai lähellä sitä. Lukitsemattomia on 2 kpl ja siellä arvona on 0.0 dBmV. Arvot (Upstream Bonded Channels) lukituissa kanavissa (5 kpl) ovat välillä 45.5 dBmV ja 47.0 dBmV ja lukitsemattomissa (3 kpl) 0.0 dBmV . Itselleni tuo ei kerro yhtään mitään.
  Olen aikoinani käyttänyt myös sähköjohtoa datasiirrossa ja se toimi varsin hyvin. Onko kokemusta miten tuo toimisi hubin kanssa?
  Hubissa minulla ei ole erikseen mitään korttia. Etelässä hubi on kytketty kaapeliverkkoon ja pohjoisessa antenniverkkoon ja molemmissa tietysti myös langattomaan verkkoon.
  Artsi
 • Hubi pätkii jatkuvasti vaikka on kiinni verkossa (langallinen) ja nettiyhteys on valokuitu. Erittäin pettynyt koko pakettiin. Haluan vastauksia miksi maksan huonosta tuotteesta. Hubi ei ole toiminut koskaan hyvin. Netissä ei vikaa, pelittää oikein hyvin. Päivitykset tehty laitteeseen koneen niin ehdottaessa. 


  L. Suvanto
 • Artsi: Pover-arvosi ovat OK ja lukittujen kanavien määrä oikea. Ongelma ei siis ole yhteyteri laadussa. Mahtaisiko ongelma poistua, kun DNA poistaa FM-lähetykset alueellasi.
  PW

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.