Hubi pysähtyy koko ajan

Tallennetta katsoessa koko ajan Hubi jäätyy ja heittää esiin "DNA TV on pysähtynyt" jonka jälkeen laite palaa alkunäyttöön. Tätä tapahtuu ihan jatkuvalla syötöllä muutaman minuutin välein eli tallenteiden katselu on mahdotonta. Johdot on otettu seinästä useampaan kertaan ja uusin versio on ladattu. Ongelma havaittu tänään 23.4.

Kommentit

• Hei Kirsi!

DNA TV:n toiminnassa on tiedossa yleistä vikaa, ongelmat ilmenevät siis myös hubilla. Pyrimme saamaan ongelman kuntoon mahdollisimman pian, pahoittelut aiheutuvasta häiriöstä!

https://corporate.dna.fi/hairiotiedotteet?type=resttukari1&id=75150
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Ei myös hubilla, vaan VAIN hubilla!
    Pc ja mobiili rokkaa kuin hirvi.
    Timppa
  • Pitäisi se nyt toimia hubillakin jo:
    23.4.2019 klo 14:30 Häiriö poistui, palvelut toimivat moitteettomasti.
    JJJN
  • Pätkiikö kaapelikuva muilla? Ostin uuden antennin eilen uuteen telkkuun ja vika ollut jo kuukauden päivät pohjois Helsingissä?

Nn
  • Jos TV kuva pätkii kaikilla laitteilla niin silloin vikaa lienee verkossa eli asentaja paikalle.Tämä tapahtuu soittamalla asiakaspalveluun

Jos TV kuva pätkii vain yhdellä laitteella niin vikaa todennäköisesti laitteessa
    DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
  • Hei Ville,
    Minulla ei ole hubia, vain smart tv lg ja vanha 90-luvun kaapelitalo, enkä katso tv muilla laitteilla. Koitan vielä kaikki johdot ja irrotan, palaan asiaan jos ei auta. Ellei vika ole sitten siinä 27.3.päivityksessä kaapelitv:ssä. Kiitos vastauksesta
    Nn