hubi tallenteet katsottaessa pätkii

hubi;lla tallennetut ohjelmat katkeilee  samoin katsomon ohjelmat, mikä avuksi

Kommentit

• saa vastata ????

• Hei Seppo!

Millä tavalla tarkemmin ottaen ohjelmat katkeilee? Onko tallenteet tehty kaapeli vai antenniverkossa?
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Ainakin minulla tallenteet tehtynä netistä dna tv pilvipalveluun. Näkyy 50% ja sitten alkaa nykiä. Hubilla kelaus takaisinpäin 1-2 minuuttia ja taas toimii.
  • viesti katosi??????
  • Sama ongelma täällä, tallennus tehty siis verkkotallennuksena. Kun katsoo tallennetta niin jossain vaiheessa katsominen menee sellaiseksi että sekunti ohjelmaa, sekunti paussia, sekunti ohjelmaa jne. Takaisinkelaaminen hetken korjaa asian ja ohjelman katsominen jatkuu normaalisti.

Kaapeli-TV talous, Kiinteä 100Mbit verkon nopeus (DNA taloyhtiö), modeemi F-3686AC. Ei  juurikaan muuta  liikennettä verkossa samaan aikaan (kaistaa siis pitäisi olla enemmän kun tarpeeksi).
  • Sama ongelma täällä myös. Taaksekelaus korjaa pätkimisen. Ei ole siis korjattu...
  • asumme keravalla  koilisen laskeutumislinjojen välisellä alueella ,on sattunut usean kerran niin että tallennetta katsoessa kun on katkoja tapahtunnut ja samaan aikaan on  ulkoa kuulunut lentokoneen ääntä,voisiko letokoneiden radioliikenne aiheuttaa häriötä .meillä on dnahubi ja simkorttti systeemi. tällä kohdalla letonkorkeus laskeutuessa on noin 400m ????????

• Meillä DNA 4G 200M liittymä. Ei pitäi siitä olla kiinni. Mutta pätk......kiiiiii.
    Oliskoon jotain päivitystä tiedossa? Edellinen päivitys menikin osittain v....tuks.Tekivät korjauksen, mutta sen jälkeen alkoi toi ärsyttävä pätkiminen. 4K elokuviaki on turha yrittääkkään katsella. Että ihan kiva.
  • Mittaappas se 4G nopeus. Ainakin 4K tarttee niin paljon kaistaa, että taitaa harvassa paikassa aikana kuin aikana riittää nopeus linjoilla. Youtubella mittailin 4K materiaalia, niin 20-40 megaa tartti kaistaa.

Vaikka tosta: www.speedtest.net
  • Joo. Tehty on ja monta kertaa. Tossa  30-40 M välissä se pyörii. Mutta jos se ei sitten riitä.
  • Ei välttämättä riitä nykimättömälle 4K kuvalle, mutta tallennuksille se pitäisi riittää kun ne tulee jollain 1-3 megalla. Eli jossain muualla taitaa olla vika (hubissa tai sen ohjelmassa varmaan, kuten epäilitkin.)

Tohon ekaan viestiin pitäisi päivittyä tiedot, eli ei taida olla mitään varmaa päivityksestä tiedossa:
    https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/dna-tv-hubi-tulevat-paivitykset-ja-ominaisuudet-ke/
  • Samaa Oulussa. DNA Welho 100 antaa downlinkkiin vaivaiset 2Mbps. Tallenteet pätkii.
    jopa ...minunpalveluni/dna.fi ottaa minuutteja avautua...
    DNA-TVssä ajoittain vain teksitys ja ääni, live kuvaa hiihdoista en halunnutkaan katsoa...

Samaa jatkunut jo muutaman päivän.