Hubi / Tehdasasetusten palautus kun klikkasin kauko-ohjaimen värinappeja

Hubi käynnisti ilman varoitusta tehdasasetusten palautuksen kun klikkasin kauko-ohjaimen värinappeja (punanen, vihreä, keltainen, sininen) jossain järjestyksessä. En muista missä järjestyksessä klikkasin nappeja.

Onko tämä ominaisuus vai bugi? Jos on ominaisuus, niin ymmärrän, että jossain jumiutumistilanteessa voi olla kätevää neuvoa asiakkaalle klikkaamaan jotain näppäinyhdistelmää tehdasasetusten palauttamiseksi, mutta näppäinyhdistelmän pitäisi olla niin monimutkaisen, ettei sitä sattumanvaraisesti klikkaile.

Kommentit

• Hei!

Värinäppäimillä ei pitäisi olla mahdollista tehdä tehdasasetusten palautusta, ne toimivat siis esim. päivän vaihtoon ohjelmaoppaassa. Tehdasasetukset voi palauttaa Android TV -asetusten kautta. Jos olet siis satunnaisesti vahingossa painanut jotain näppäimiä niin on hankala saada toistettua tai testattua mikä tilanteen on tarkalleen aiheuttanut.
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • @DNA Hanna,
    Täytyyhän kaikki toiminnallisuus kaukosäätimessä olla dokumentoitu!

Jos ei oel dokumentoitu, ne pitää dokumentoida! Eli jos ei muuta niin ne koodariveikot katsomaan omat speksinsä ja koodinsa pikaisesti - ei tällaista saa päästä tapahtumaan ilman että asia on tiedossa ja ohjeistettu käyttäjillekin!
  • Wboxissa salasana resetoitiin noilla värinäppäimillä ja eikös login saa Hubista niillä esiin kun painelee jossain järjestyksessä? Eli en yhtään ihmettelisi vaikka sieltä jollain yhdistelmällä onnistuisi Hard reset.
  • Mulle kävi tämä sama. Etsin kieliasetuksia ja painelin värinappeja ja yhtäkkiä alkoi tehdasasetusten palautus ilman varoituksia tai vahvistuksia.
  • Moikka,
    Tämä ohje oli meille pelastus. Hubi oli täysin jumissa. Väitti ettei nettiä löydy. Netflix nappi toimi koko ajan. Aloin rämppäämään noita värinappeja sattumanvaraisesti ja kuinka ollakaan hubi aloitti tehdasresetin.
  • Tämä sateenkaarinppäimistö näyttää toimivan eritavalla miten Hanna tuolla alussa selvittää. Niin oisko DNA:n syytä julkaista selväkielinen (suomenkielinen) käyttöopas koko laitteistolle eli myös kapulan käytöstä, Kiitos.
  • Vau tuo värinäppöinten paineleminen auttoi. Tehdasasetukset aktivoitui. En osaa sanoa mitä ja missä järjestyksessä painelin värejä mutta niin vaan toimi.

• Kiitoksia kommenteista aihetta koskien! Tällaista ominaisuutta ei ole tosiaan hubille rakennettu, mutta otamme asian selvitykseen ja yritämme saada tämän monen kuvaileman resetoinnin värinäppäimiä painelemalla toistettua. Jos jollakin oli siis tiedossa ihan värinäppäimien yhdistelmä millä hubi alkoi resetointia tekemään niin tästä olisi apua asian selvittämisessä.

Mikäli hubi jatkossa menee jumiin niin resetointi kannattaa kuitenkin ehdottomasti tehdä joko asetukset-valikon kautta tai jos tämä ei ole mahdollista niin painamalla hubin takaa löytyvää erillistä reset-painiketta, kuten virallisesti ohjeistettu.
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Laitevalmistajan ohjeiden mukaan värinäppäinyhdistelmällä punainen, keltainen ja sininen on siis mahdollista tehdä resetointi.

DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Tosiaan värinapit laukaisi resetoinnin , mitä en saanut takapaneelista aktivoitua en sitten millään vaikka painoin kynällä resetointia ohjeiden mukaan. Minulla ainakin painamalla kaikkia yhtäaikaa  resetointi alkoi alkuasetuksista.
  • Se väriyhdistelmä toimi ainakin minun tapauksessa.Päivitys oli jäänyt jotenkin kesken eikä laite selvinnyt ilman resetointia.Takaosan boot ei toiminut.
    Kiitos datasta.

• Toimi reset värinapeilla. eka oli keltainen jota painoin, loppujen järjestyksestä en varma. jokaista piti painaa
  • En pääse dna-hubilla play-kauppaan ja ja esim. MTV-palveluun en pääse ja kun pyytää päivitystä niin tulee vain viesti että ei verkkoyhteys ei käytettävissä?
    Jukka Mannermaa