Hubi / Tehdasasetusten palautus kun klikkasin kauko-ohjaimen värinappeja

Hubi käynnisti ilman varoitusta tehdasasetusten palautuksen kun klikkasin kauko-ohjaimen värinappeja (punanen, vihreä, keltainen, sininen) jossain järjestyksessä. En muista missä järjestyksessä klikkasin nappeja.

Onko tämä ominaisuus vai bugi? Jos on ominaisuus, niin ymmärrän, että jossain jumiutumistilanteessa voi olla kätevää neuvoa asiakkaalle klikkaamaan jotain näppäinyhdistelmää tehdasasetusten palauttamiseksi, mutta näppäinyhdistelmän pitäisi olla niin monimutkaisen, ettei sitä sattumanvaraisesti klikkaile.

Kommentit

• Hei!

Värinäppäimillä ei pitäisi olla mahdollista tehdä tehdasasetusten palautusta, ne toimivat siis esim. päivän vaihtoon ohjelmaoppaassa. Tehdasasetukset voi palauttaa Android TV -asetusten kautta. Jos olet siis satunnaisesti vahingossa painanut jotain näppäimiä niin on hankala saada toistettua tai testattua mikä tilanteen on tarkalleen aiheuttanut.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • @DNA Hanna,
    Täytyyhän kaikki toiminnallisuus kaukosäätimessä olla dokumentoitu!

Jos ei oel dokumentoitu, ne pitää dokumentoida! Eli jos ei muuta niin ne koodariveikot katsomaan omat speksinsä ja koodinsa pikaisesti - ei tällaista saa päästä tapahtumaan ilman että asia on tiedossa ja ohjeistettu käyttäjillekin!
    A-P
  • Wboxissa salasana resetoitiin noilla värinäppäimillä ja eikös login saa Hubista niillä esiin kun painelee jossain järjestyksessä? Eli en yhtään ihmettelisi vaikka sieltä jollain yhdistelmällä onnistuisi Hard reset.