Hubi tupla ja kuukauden kanava

Voiko joku vahvistaa että kuukauden kanava pitäisi näkyä / ei näy, hubi tupla laitteessa.
Miksi kuukauden kanava tulee aina IPTV kautta! Ei tallennusmahdollisuutta!

Kommentit

• Kanavapaikka 250 on kuukauden kanava
    Sami Rautio
  • Näkyy ip tai kaapelissa
    Sami Rautio
  • Meillä on kaapeli, mutta ei näy kuukauden kanava HD/SD. Vain IPTV!
  • Eikö kuukaudenkanava näy virittimen kanavan omlta paikalta hubissa?
    PW
  • DNA ohjeet: Kuukauden kanava HD kaapeliverkossa kanavapaikka 76. Valitettavasti vai lukon kuva! Hubissa kanavapaikka 250 vain IPTV!. Sama tulos "päähubissa ja hubi tuplassa"
  • Eikö sitä hubin kanavapaikan 250 "laatua" voi vaihtaa IPTV:stä > HD:ksi tai SD:ksi, jolloin tulisi kaapelista, virittimellä?

Mulla Antennitalous, niin vaihto ei onnistu ja voi katsoa vain IPTV:n kautta, kuten kaikkia muitakin "maksukanavia", mutta ei pitäisi olla estettä kaapelissa vaihtaa tuota asetusta, ellei DNA ole päättänyt toisin...
    Pena67
  • Pena67:
    Luulen että DNA on päättänyt toisin! Olen pari päivää yrittänyt kaapelipuolelle saada 250 kanava HD:ksi. HD ja SD valikot "harmaana" joten....
    Kanava 76 = lukittu