Hubi-TV nimensä mukainen

Hain lauantai aamuna Hubi-TV:n kovalevytallentimella ja kasasin helposti ohjeitten mukaan. Kaikki näytti hyvältä siihen asti kun vielä alustin kovalevyn. Sen jälkeen vasta ongelmat alkoivatkin. Aloitetaan itse kovalevystä. Alustus onnistui, sen jälkeen ei toiminut ollenkaan. Tallenusta ei voitu aloittaa. Kovalevy ei kiinni. Tarkista kytkennät (yksi ainut johto!). Nämä viestit tuli ekaksi. Tallennus vain verkkotallennukseen, tein yhden kokeeksi, minne meni? Ei ollut missään. Talllennus ei onnistu millään Eli se siitä kovalevystä. Itse Hubi-TV. Nimensä mukainen hubi-kone. Miksi pitää olla modeemi erikseen ja aina päällä? Eikö saa itse boksiin sovellusta ja antennipaikkoja löytyy talosta. Hirveä ja epäselvä kanavaopas, sekava nippu kanavia, liian vähän ohjelmainfoa, liian pienellä tekstillä. Kanavia ei voi järjestellä haluamaansa järjestykseen. TV piti sammuttaa omalla kaukosäätimellä ja Hubi omalla. Eli yhteensä kolme eri virtalähdettä piti sammuttaa kaikki erikseen. Yksi tuolla toinen täällä kolmas missä? Käyttöohjeet on aivan surkeat, edes tallennusta ei ole kunnolla selitetty missään, netissäkään, kovalevylle, verkkotallennukseen jne. Miten katsot tallennetut jne. Kaikenkaikkiaan ihan nimensä mukainen Hubi-TV ja kovalevytallennuksella. Palautin koko "pitäkää tunkkinne" ja ostan mielummin tallentavan uuden digiboksin, siinä toimii kaikki edm. seikat. Ja tulee loppupeleissä halvemmaksikin... Ja vehkeet toimii. Katson puhelimesta joskus jotakin tarvittavaa ohjelmaa ja Chromecastilla loput.

Kommentit

• Kovalevy pitää yleensä alustaa kaksi kertaa ja sen jälkeen hubista vielä virtajohto irti. Sen jälkeen toimii paremmin.

Jotain ohjeita löytyy täältä
    https://www.dna.fi/tuki-tv-hubi
  • Verkkotallennukset liebnevät DNA:n pilvessä. Katsottavissa DNA TV sovellutuksen kautta.
    Eikö tuo kiintolevy ole valmiisi alustettu toimintakuntoiseksi?
  • Kiintolevy pitää alustaa aina hubilla.
  • Yritin (ja olisin) alustanut vaikka uudelleen mutta aina pukkasi "tarkista kytkennät" tai "kovalevy ei kiinni"... Alusta sitten uudelleen, miten? Tehdasasetuksia antoi tehdä ja senkin tein kolmasti. Sit riitti "hubi"...
  • Alustaahan piti, ohjeitten mukaan. Muistaakseni oli näin DNA:n videossakin. Tulos täysi nolla, kuten jo vastasinkin. Pilvestä en tiedä, mutta "Hubin" mukaan mitään tallennetta ei ollut. Tyhjää täynnä koko verkkotallennus osio mikä hubissa olisi (kait) pitänyt näkyä. Ohjeetkin on ihan suoraan sieltä... Oli miten oli, ei tota tallentavaa digiboksia parempaa näytä olevan. Siis oma hankittu. Sen säätimellä saa TV:n ja boksin juttelemaan keskenään ja riittää yksi kaukosäädin siis, ohjelmakanavatkin omaan järkkäänsä jne.. Ei tarvitse kahta kaukosäädintä eikä erikseen pitää modeemia päällä. Sarjat tsiikaan sitten tietokoneella vaikka tai ne mitkä voi peilata sit puhelimella tai tietsikalla Chromecastilla.
  • Samin "merkkaama" ohje, sen näin ja tein senkin. Siihen sekin sit jäi. Samat ongelmat jatku vain.Todella "hubittavat" -laitteet palautettu ja vanhassa vara parempi. Toimivat kuten pitää ja omalla asetuksilla.
  • Mulla ei mitään ongelmia molemmat toimii hienosti verkko ja kovalevy tallennus
    Jarska
  • Jarska: Sulla taitaa olla jo kierrätyskunnossa olevat laitteet, koska toimii 😀