Hubi vanha dna-tv: "Ohjelmatietoja ei ole saatavissa"

Tulipa tehtyä iso virhe, menin järjestelemään kahden kanavan paikkaa uusiksi! Sen jälkeen hubi hukkasi ohjelmatiedot totaalisesti.

Kaikki kikat on kokeiltu hubi buutattu n kertaa, tyhjennetty välimuisti ja tiedot, piuhoja kiskottu irti yhdessä ja erikseen. Muuten hubi toimii ja dna-tv siinä ja muissa laitteissa. Mikä nyt eteen?!

Kommentit

• Minulla hävisivät myös ohjelmatiedot. Ei taida olla vain sinulla tämä ongelma.
    Pertti Pekkola
  • Niinpä, eikä toimi näköjään PC:n selaimessakaan. Sentään mobiili-appissa vielä toimii.
    Max
  • Hei!

Vanhassa DNA TV:ssä on ohjelmatietojen kanssa tällä hetkellä yleistä vikaa joka on parhaillaan korjauksessa ja pyritään saamaan kuntoon mahdollisimman pian. Pahoittelut aiheutuvasta häiriöstä!
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Olisi kohteliasta operaattorilta laittaa ylläolevan kaltainen tiedote tänne sivuille heti kun vika ilmenee eikä vasta  muutaman tunnin kuluttua kun asiakkaat ovat buuttailleet laitteitaan ja repineet piuhoja naama punaisena puoli päivää. Vai onko liikaa vaadittu?
    Pertti Pekkola
  • Buutattu on, nyt ovat ohjelmatiedot saatavissa.

Mutta Norra-paketin tilaajana ihmettelen, miksi kanavalistassa Ruotsin kanavat ovat vain IPTV-kanavia. Olisin palauttanut Kunskapskanalenin paikalleen, kun häiriöt ovat sen johonkin hukanneet.
    Slindh
  • Ei muuten toimi edelleenkään PC:n selaimessa, vaikka korjautuikin hubissa!
    Max
  • Valistakaa tyhmää...
    Mikä on ”vanha hubi”?
    Onko hubin kovalevy unohdettu/lopetettu, kun tuote-esittelyissä ei DNAn sivuilla puhuta vekottimesta enää mitään?
    Slindh
  • @Slindh
    Ei 'vanha hubi' vaan hubi, jossa on vanha dna-tv -ohjelmisto. Vanha ohjelmisto siksi, että uuteen versioon kovalevytuki on ollut 'tulossa' ainakin puoli vuotta. Mihinkään aikatauluun ei dna toki ole sitoutunut...
    Max
  • Mikä on dna:n vastauksessa mainittu "vanha dna-tv"? Onko olemassa uusi dna-tv?
    Pertti Pekkola
  • Miten saan asennettua "uuden dna-tv:n"? Onko se eri asia kuin ohjelmisto/versio-päivitys? Se käsittääkseni tapahtuu automaattisesti?
    Pertti Pekkola
  • Kari
  • Valistakaa nyt vielä lisää...

Minkälainen on tämä ”uusi DNA-Tv”?

Minulla on asiasta vain huonosti briiffatun asiakaspalvelijan taannoisesta puhelinsoitosta syntynyt mielikuva systeemistä, jossa maksukanavia ei enää voisi tallentaa, vaan tarjolla olisi menneiden ohjelmien hautuumaa. Sieltä hautakiviä lukemalla löytäisi katsomatta jääneen ohjelman. Asiakaspalvelijalla ei ollut mitään käsitystä siitä, kauanko ohjelmat säilyisivät hautuumaalla. Kuka lie systeemin kehitellyt, mutta ainakaan hän ei katso televisiota.

Olen kaapeliasiakas ja hankin hubin kovalevyineen korvaamaan hajonneen tallentavan digiboksin. Maksukanavina on Norra ja Mix4. Nyt jostakin syystä kanavistani on kadonnut Kunskapskanalen ja tarjolla olisi vain kanavan IPTV-versio, jota siis ei voisi tallentaa.
    Slindh
  • Jonkinlaista ohjelmatieto-ongelmaa on kyllä myös "uudessa hubissa". Toisinaan guide näyttää vain tuota "ohjelmatietoja ei saatavilla" suunnilleen joka kanavalle, ja kun vaihtaa kanavavalintaa, niin valitulle kanavalle tulee ohjelmatiedot, mutta vain seuraavasta päivästä alkaen. Näin voi selailla vaikka kaikki kanavat läpi ja saa näkyviin vain seuraavan päivän ohjelmat. Tämän päivän kohdalla näkyy edelleen vain "ohjelmatietoja ei saatavilla". Yleensä vikatilanne kuitenkin korjaantuu, kun pistää guiden kiinni ja avaa uudestaan, kas kummaa, sitten onkin jo tämänkin päivän ohjelmat ilmestyneet näkyviin.
    Masa
  • Kadoksissa ovat taas. Ohjelmatiedot.
    Slindh
  • "Ohjelmatietoja ei ole saatavissa" -ongelma jälleen. Ei se montaa päivää kunnossa ollut, valitettavasti.

Kari
  • Vika on näköjään uusiutunut, ongelma on otettu jo uudelleen selvitykseen. Pahoittelut häiriöstä!
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Mielenkiintoinen, hubi-spesifinen ongelma! Saman antennin perässä oleva telkkari löytää kaikkien kanavien ohjelmatiedot, mutta hubi ei.
    Papparainen
  • En edelleenkään ymmärrä sitä että vika on vain "vanhassa" dna-tv:ssä jos on päivittänyt hubin uuteen versioon ja silti tökkii?
    Olli
  • Onkohan tässä kysymys periaatteessa samasta asiasta kuin kovalevyn toimimattomuudessa? Olemme ostaneet hubin mukana erikoisuuksia, estoja ja rajotuksia, joilla asiakkaan toimintamahdollisuuksia rajataan ja kahlitaan. Siitä nyt sitten kärsimme ja maksamme.
    Papparainen
  • Onko BBC Britin tekstitysten nikottelussa myös kyse ”vanhasta” DNA-tv:sta? Toista päivää sekaisin: joko ei ole tekstitystä lainkaan tai tulee monta repliikkiä perässä.
    Slindh
  • BBC Brit HD kanavan tekstitysongelma on selvityksessä ja korjataan mahdollisimman pian.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • En edelleenkään ymmärrä sitä että vika on vain "vanhassa" dna-tv:ssä jos on päivittänyt hubin uuteen versioon ja silti tökkii? Anybody home?
    Olli
  • Mahtaisiko tekstityksen korjaamisessa auttaa tieto, että BBC on vaihtanut tekstitysjörjestelmää. Ainakin BBC Britin osalta. BBC Earthin ruotsinkielinen tekstitys toimii.
    Slindh