Hubi

Hei! Minulla on jo Hubi kotona ja tartuin tarjoukseen vaihtaa se uuteen. Miten nyt menettelen vanhan laitteen kanssa? Entä vanha sopimus, poistuuko se uuden tieltä?
Merja Onnela Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Jos vanha laite on täysin toimiva niin voit yrittää myydä sitä vaikka Tori.fi:ssä, en usko että Dna haluaa takaisin noita v1-version hubeja kun niillä on uudempiakin malleja myynnissä ja vanhoja 1-version malleja ei sitäpaitsi enää uusmyydä, ja sitäpaitsi nehän on asiakkaan omaisuutta jos loppuunasti maksettu. Ainakin itse olen maksanut Hubista joten se on silloin minun omaisuuttani.
    Sopimusasiaan en osaa ottaa kantaa, lienee parempi odotella Dnan virallista kommenttia.
    Jari
  • Mieti Merja tarkkaan että sitoudutko taas 2 vuodeksi hupi-laatikon kanssa taistelemaan.
    Mulle ainakin riitti jo tämän 1-version kanssa taistelu; ei enää ikinä 2 vuoden sopimuksia.

Pasi
  • Kannattaa säästää kaukosäädin kun se toimii uudenkin kanssa . Laitteesta ei myymällä enää montaa euroa saa .
    Saapas 2.0
  • Uuden hubin voi ottaa myös vanhalle sopimukselle, ilman määräaikaa. Myyjä tuskin tästä mainitsi? Hintakin on silloin vanha 5€ tai 10€/kk. Ja Uuden hubin 144€ voi maksaa kerralla tai osissa miten haluaa...

Tuoko uusi hubi sitten käytettävyyteen niin paljon parannusta, että se kannattaa tuolla hintaa ostaa on jokaisen harkittava itse.
    Pena
  • Vanha hubikin oli asiakkaan omaisuutta heti, joten sillä voi tehdä mitä haluaa, mutta jos haluaa katsoa DNA TV:tä sillä jatkossakin siitä pitää maksaa "rinnakkaishubi" maksu 5€/kk (oli ainakin vanhassa sopimuksessa hintana).
    Pena
  • Kannattaa sitä vanhaa Hubia silti yrittää myydä, itse en uudempaa mallia huolisi mutta vanha malli on ihan ok ja toimii hyvin ja varmaan on muitakin jotka sen vanhemman mallin ottaisi. Niin ja on se aina kivempi jos vanha toimiva laite saadaan uusiokäyttöön eikä mene romutettavaksi. Kun se kerran vielä toimii. Rikkinäiset hubit on sitten asia erikseen.
    Jari