Hubin äänenvoimakkuuden säätö

Toimiiko hubin äänenvoimakkuuden säätö jouhevasti portaittain?
Minun hubilla voimakkuuden säädin vaikuttaa vain säädön alapäässä 2-3 ensimmäisellä portaalla, siitä ylöspäin ei juuri muutosta tapahdu.
Joutuu aina voimakkuuta säätäessä etsimään TV:n kaken.

Äänen voimakkuuden tasot eri kanavien t. ohjelmalähteitten välillä on eri juttu, joka on myös todellinen ongelma.

Kaverilla hubin äänenvoimakkuuden säätö toimi tasaisen jouhevasti,
on kyllä vanhempi versio anroidista ja dnatv sovelluksesta.

Onkohan ominaisuus vai vika jossain?
-asetuksissa
-kaukosäätimessä
-hubissa

Pertti Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Toimii juuri mainitsemallasi tavalla. Mainittu asia useaan otteeseen jo vuos pari sitten, mutta mitään vastinetta asialle ei ole tullut.
    pablo
  • Ei ole tämä ongelma eikä äänentasojen vaihtelut yrityksen intresseissä.
    Ja tokko enää senkään vertaa kiinnostaa jatkossakaan.
    Mutta kun lasku on vähän nyöhässä niin alkaa tapahtua.
    Saas nähdä kuinka kauan porukka tämän yritys kulttuurin sulattaa.
    Itse olen valmis vaihtamaan kaikki omani kilpailijalle.
    Timppa
  • Pari viikkoa ollut hub käytössä ja nyt stand by tilasta käynnistettäessä kuva tulee mutta ei ääntä. Hub sammutus ja uudelleen starttaus on auttanut mutta on aika tylsä aina lähteä "alusta" asti käynnistelemään systeemiä. Onko vastaavia tilanteita ja ratkaisua muuten,kun palaa vanhaan takaisin.
    t, juha
    juha patola