Hubin firmware ladattavissa jostain?

Moro, mahtaako löytyä jostain laitteen firmwarea ladattavaksi?

Kommentit

• Hei Joni!

Oliko kyse siis nyt uusimmasta 29.1.2018 jakoon tulleesta (RC7 1.0.29) firmware-päivityksestä?

DNA TV-hubi ilmoittaa päivityksen olevan saatavilla ja asiakas voi valita päivittääkö laitteen heti vai peruuko sen tässä vaiheessa. Päivityksen voi käydä lataamassa myöhemmin valitsemalla: Android-painike -> Asetukset -> Laite -> Tietoja -> Järjestelmän päivitys -> Tarkista päivitykset.

Laite suositellaan käynnistämään uudelleen päivityksen jälkeen, mutta se ei ole pakollista.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Sama se mikä firmware oikeastaan, mutta siis ladattavana tiedostona haeskelen sitä niin pystyn sitten palauttamaan hubin toiminta kuntoon jos sattuu menemään jotain vikaan kun asentelen tarpeellisia asioita tuonne hubiin.
  • Valitettavasti päivitystiedostoja ei ole erikseen ladattavissa, päivityksen lataus onnistuu vain DNA TV-hubin kautta
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Onkohan tuohon mahdollisesti tulossa muutosta tulevaisuudessa?
  • Niin ja kiitos vastauksesta niin en turhaan yritä etsiä niitä.
  • DNA:n laitteiden päivitykset toimivat vain automaattisesti. Mahdollisen viallisen päivityksen ongelmat joutuu sitten vain kärsimään, eikä omatoimisesti pysty palauttamaan edellistä versiota - ikävä kyllä. Eikä siitä paljoa hyötyä olisi, kun päivitys tulisi taas seuraavana yönä.
  • Kyllä päivityksen blokkaamiseen aina keinot löytyy, saisi vaan jostain ensin sen firmwaren ladattua 🙁 tottunut siihen että saa firmwaren aina ladattua jostain, mitä nyt Android laitteita useampi ollut eri valmistajilta. Yleensä vielä tarjotaan työkalukin millä voi nappia painamalla ajaa laitteeseen sen ohjelmiston, niin ei tarvitse huoltoa työllistää tuollaisten asioiden takia mitkä jokainen pystyy kotonakin tekemään.
  • Pahaa pelkään, että vaikka firmwaren saisi iladattuaa, sen aentaminen laitteeseen ei onnistuisi kotikonstein.
  • Tuo on yksi pulma tietty, kun ei halua kiltisti käynnistyä recovery/download/bootloader tai mihinkään muuhun moodiin, mutta oman aikansa kun tuota tutkii niin alkaa varmasti paremmin ymmärtämään sen sielun elämää. Muutamia mielenkiintoisia juttuja jo laitteelta löytänyt pitää vain tutkia niitä hieman tarkemmin.