Hubin huoltoaika

Mikä on hubin huoltoaika, vai antavatko uuden suoraan tiskiltä?

Kommentit

 • Hubia ei huolleta. Lähtee tehtaalle.
  Korvaavaa laitetta ei saa myymälän hyllystä. Kestää siis useamman päivän saada korvaava laite. Täällä Oulussa kestänyt viikon verran ennenkuin on uusi laite viallisen tilalle.

  Toki ainakaan minulla yhtään mitään vikaa ei ole se "uusi" korjannut. Itsellä menossa jo kolmas TV-hubi. Samat viat ku vanhoissa. Ja ongelman aiheuttaa se että jos on kovalevy TV-hubissa, sen tallennuksia ei uudessa hubissa voi katsoa.. Asiasta eivät edes asiakaspalvelussa, saati DNA-myymällässä osanneet kertoa. Että tämmöstä on DNA-asikaspalvelu, ihan kuraa paskaa..... Sen DNA osaa kiitettävästi.

 • Kovalevyn sisältö koodataan aina tiettyyn hubiin. Hubin vaihdossa menettää kaikki tallennukset ja minullakin 3 hubi menossa ja ei ole vaihdot mitään auttaneet.
 • Sama tilanne on oikeissa digiboxeisasakin, joissa on sisäinen kiintolevy. Wboxit poikkeavat tästä.
 • Viat eivät TV-hubista vaihtamalla korjaannu. Vika kun on kelvottomassa TV-hubi aplikaatiossa ja Android-versiossa mikä TV-hubissa käytössä. Niin ja kelvottomassa virtakaapelissa/virtalähteessä. Virtakaapelin saa DNA-myymälästä.
 • Kuluttaja-asiamies linjasi että tännä päivänä digiboxia ja siten televisiota ei voida pitää niin vähäisenä laitteena että sille voitaisiin hyväksyä kahden viikon huoltoaikaa. Myöskään ei voida velvoittaa, että asiakkaalla on jokin korvaava laite itsellään täksi ajaksi.
  Eli heidän mukaan ainoa vaihtoehto on vaihtaa laite suoraan uuteen, tokikaan kovalevyä käyttäviä tämä ei paljoa lämmitä.
  Tätäkään en ymmärrä, miksi tuo kovalevytallennus on pitänyt tehdä noin. Itseasiassa taitaa olla jopa lain vastaista, kuten aikoinaan operaattorit pakottivat käyttämään heidän modeemejaan.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.