Hubin kaukosäädin ei toimi

Uusi, pari viikkoa vanha Hubi. Kokeilimme paristojen vaihtoa varmuuden vuoksi. Ei auttanut. Säädin ei reagoi mihinkään mutta nappuloita painaessa punainen valo kuitenkin näkyy, eli virtaa on.

Kommentit

• Hei!

Onko kaukosäädin toiminut aiemmin normaalisti? Käynnistyykö myös itse hubi kuitenkin normaalisti?
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Ollut meillä kaksi viikkoa, toiminut ok. Eilen kanavaa ei saanut vaihdettua eikä mitkään nappulat toimineet. Sitten kokeilimme metrin päästä ja siitä toimi. Nyt kaikki taas ok. Olisiko kyseessä voinut olla esim. Hubin ylikuumeneminen, jos sitä ei ole suljettu yöksi aiemmin?
  • Tuo viittaa kyllä, että kaukosäätimessä on nyt jotakin vikaa. Saat tarvittaessa kyllä tilattua uuden kaukosäätimen asiakaspalvelumme kautta.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Kaukosäädin kuuluu tietty takuun piiriin, vai kuinka?
  • Tottakai, maksan palvelusta pelkkää kuukausihintaa, eikä olisi tullut yhtään halvemmaksi vaikka olisin ostanut laitteet joltain käytettynä. Tilaan uuden säätimen jos tilanne toistuu.
  • Hei Pertti!

Takuu koskee toki myös laitteen kaukosäädintä mikäli siihen tulee jotakin vikaa.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Television.Videonauhurin.DVD soittimen.Digiboxin,ym laitteen.
    Kaukosäätimen singaalin tavallinen kantomatka on 4-6 metriä sisätiloissa.
    Voi olla pidempikin kantama.
    Jos on kantomatka esim vaan 1 metri,niin kaukosäädin ei lähetä vastaanottolaitteeseen normaalia singaalia.
    Silloin on kyseessä jokin vika kaukosäätimen singaalin lähettämisessä.
    Voi olla myös vastaanottimen singaalin tunnistamisessa vikaa.
    Vaikka merkkivalo vilkahtaa vastaanottimessa kaukosäätimen jotakin nappulaa painaessa.

• Miten DNATVHubiin vaihdetaan paristo? Missään ei ole ohjetta, ei viitsisi rikkoa.
  • No jospa työnnät kohti kaukosäätimen alareunaa sitä luukkua, kuten n. 99% kaukosäätimissä vaihdetaan paristot...
  • Juuri niin olen yrittänyt. jos kovempaa työnnän, niin katkeaa..
  • Meillä muuten kävi lopulta niin, että sain hakea uuden kaukosäätimen myymälästä. Melkein uudet alkaliparistot "räjähtivät" kaukosäätimen sisällä (sisältö oli vuotanut).
  • Poika kaatanut siihen Coca Colaa:) Liotin hieman, niin jo lähti 😀
  • Mulla toi on niin löysällä, että irtoaa ihna yhdellä sormella työntömällä. 😀

• Eipä noihin laitteisiin kannata nestettä kaarella varmaankin tulee ongelmia käytön kanssa
  • Hyvä kun oli ohjeet, kiitos.❤
  • Hei,
    Yritän saada DNA TV Hubin asennettua, Ise Hubi käynnistyy hyvin ja jää odottamaan kaukosäätimellä tehtävää kielivalintaa.

Kaukosäädintä en kuitenkaan saa kytkettyä mukaan. Painan ohjeistuksen mukaisesti keskinappulaa ja virtanappulaa. Ohjeen mukaan tulisi kolmen sekunnin kuluttua DNA nappulan välähtää kahdesti. Sen sijaan DNA nappula alkaa välkehtimään heti tällä näppäinyhdistelmällä, jonka jälkeen kaukosäädin ei reagoi mihinkään painalluksseen. Jää tähän tilaan noin minuutiksi. Tämän jälkeen minkä tahansa näppäimen painallus aiheuttaa saman tilan, eli DNA nappi alkaa välkehtimään
    En siis saa asennusta tämän pidemmälle vietyä. Ilmeisesti kaukosäädin viallinen vai mistä voisi olla kyse? Myöskään ohjeen mukainen kaukosäätimen nollaus ei onnistu.

Roope
  • Hei Roope! Onko kyse Hubi 2:n bluetooth -kaukosäätimestä? Auttaako kaukosäätimen lataus ongelmaan?
    Kaukosäätimen DNA-nappia painaessa painikkeen taustavalo vilkkuminen tarkoittaa sitä, että lataus olisi paikallaan.

Jos kaukosäädin on ladattu täyteen ja ongelma jatkuu, niin testaatko vielä sen resetointia;

- Paina terävällä esineellä (esimerkiksi kynän päällä) kaukosäätimen reset-painike pohjaan. Se löytyy kaukosäätimen vasemmasta alakulmasta.

tai

-Paina samanaikaisesti kaukosäätimen kanavien selaus alaspäin ja keskipainike alaspäin 3 sekunnin ajan.
    Sen jälkeen paina 9, 7 ja 7. Kaukosäädin nollautuu.
    Paina tämän jälkeen kaukosäätimen keski- ja play/pause -painike samanaikaisesti pohjaan 3 sekunnin ajan.
    Sitten kaukosäätimen äänihaku-painikkeen painallus, jolloin ruudun alareunaan tulee ilmoitus "Yhdistä Bluetooth-kaukosäädin". Valitse "Yhdistä" ja etene ruudussa näkyvien ohjeiden mukaan.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Hei Ida, kiitos ohjeista. Kyse on nimenomaisesti ym. kaukosäätimestä. Kaukosäädin ollut jo useita päiviä latauksessa, joten resetointi varmaankin nyt tarpeellinen. Kokeillen tarvittaessa molempia tarjoamaasi vaihtoehtoja. Kerrotko varmuuden vuoksi vielä, mikä painikkeista on play/pause. Tätä ei ole ohjeeseen merkitty , mutta lienee paluu/takaisin painikkeen vastapuolella?  https://www.dna.fi/kaukosaadin#painikkeet
    Roope
  • Juuri se! Plau/Pause -nappain on tuo ympyröity, painikkeessa on sekä play- että pause -merkinnät vierekkäin!

DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Ostin dna hubi boxin. Lasten kanssa kätevä mutta Bluetooth kaukosäätimen kanssa ongelmia. En vaan saa otettua säädintä käyttöön. Boxi ei ota vastaan kaukosäätimen komentoja mutta virtanapista se kuitenkin säätimestä käynnistyi. Olen koettanut resetoida sekä boxia että säädintä, mutta punainen dna nappula alkaa vilkkua heti, kun mitä tahansa nappia painaa. Miten tämän tilanteen saa ratkaistua?
    Heinivk
  • Jos kaukosäätimen DNA-nappia painaessa painikkeen taustavalo vilkkuu niin lataus olisi paikallaan. Kokeile siis vielä antaa säätimen latautua rauhassa.

Jos ongelma jatkuu, niin olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme, että voidaan sopia jatkotoimenpiteistä.
    DNA Hanna palveluasiantuntija