Hubin kaukosäädin ei toimi

Uusi, pari viikkoa vanha Hubi. Kokeilimme paristojen vaihtoa varmuuden vuoksi. Ei auttanut. Säädin ei reagoi mihinkään mutta nappuloita painaessa punainen valo kuitenkin näkyy, eli virtaa on.
Noppajojo Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei!

Onko kaukosäädin toiminut aiemmin normaalisti? Käynnistyykö myös itse hubi kuitenkin normaalisti?
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Ollut meillä kaksi viikkoa, toiminut ok. Eilen kanavaa ei saanut vaihdettua eikä mitkään nappulat toimineet. Sitten kokeilimme metrin päästä ja siitä toimi. Nyt kaikki taas ok. Olisiko kyseessä voinut olla esim. Hubin ylikuumeneminen, jos sitä ei ole suljettu yöksi aiemmin?
    Noppajojo
  • Tuo viittaa kyllä, että kaukosäätimessä on nyt jotakin vikaa. Saat tarvittaessa kyllä tilattua uuden kaukosäätimen asiakaspalvelumme kautta.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Kaukosäädin kuuluu tietty takuun piiriin, vai kuinka?
    Pertti O
  • Tottakai, maksan palvelusta pelkkää kuukausihintaa, eikä olisi tullut yhtään halvemmaksi vaikka olisin ostanut laitteet joltain käytettynä. Tilaan uuden säätimen jos tilanne toistuu.
    Noppajojo
  • Hei Pertti!

Takuu koskee toki myös laitteen kaukosäädintä mikäli siihen tulee jotakin vikaa.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Television.Videonauhurin.DVD soittimen.Digiboxin,ym laitteen.
    Kaukosäätimen singaalin tavallinen kantomatka on 4-6 metriä sisätiloissa.
    Voi olla pidempikin kantama.
    Jos on kantomatka esim vaan 1 metri,niin kaukosäädin ei lähetä vastaanottolaitteeseen normaalia singaalia.
    Silloin on kyseessä jokin vika kaukosäätimen singaalin lähettämisessä.
    Voi olla myös vastaanottimen singaalin tunnistamisessa vikaa.
    Vaikka merkkivalo vilkahtaa vastaanottimessa kaukosäätimen jotakin nappulaa painaessa.

BQ24