Hubin kaukosäädin

Hubin hankinta harkinnassa. Onko Hubin kaukosäädin IR eli tarviiko Hubin ja kaukosäätimen olla "näköyhteydessä"?

Kommentit

• Hei Mika!

Juurikin näin, eli kaukosäätimen tulee olla näköyhteydessä hubille toimiakseen
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Meillä on Kaukosäädin kadonnut. Millainen Säädin pitää hubiin hankkia? Mistä löytyy?
  • DNA TV-hubin Android TV -puolta voi ohjata Bluetooth-peliohjaimella sekä Googlen virallisella Android TV Remote Control -mobiilisovelluksella. DNA TV -sovelluksen sisällä toimii vain DNA TV-hubin oma kaukosäädin. Jos DNA TV hubisi kaukosäädin on kadonnut, tulee uusi tilata DNA Kaupan kautta. Olisitko yhteydessä DNA Kaupan asiakaspalveluun, he saavat varmistettua saatavuuden sitä kautta ja neuvoa asiassa eteenpäin.

DNA Kaupan asiakaspalvelu; puh. 044 033 8000
    Avoinna arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 10-15
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • tarvis saada dna tv:n kaukosäätimen uuden (koira puras palasen kaukosäätimen päästä).onko niitä saatavilla kotkan myymälästä suoraan tiskiltä vai pitääkö tilata?terv sr
  • Moikka Seppo! Tästä tulisi olla yhteydessä asiakaspalveluun p.044 144 044 josta laitamme tiedon eteenpäin DNA Kaupalle. Saat sitten tekstiviestillä tiedon kun kaukosäädin on noudettavissa, liike kun voi joutua tilaamaan kaukosäätimiä varastoon
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Miten saan hubin kaukosäätimen ohjaamaan sekä hubia että telkkaria?
  • @Juha,

Suosittelen että hankit kunnollisen kaukosäätimen. Minulla on ollut vuosien ajan käytössä Logitech Harmony One. Logitechillä ja muillakin valmistajilla on fiksuja kaukosäätimiä.

Tuossa mainitussa Harmony Onessa on hyvinkin monipuoliset muokkausominaisuudet. On ladattava, oma telakka-asema. Minulla on paljon AV-laitteita joita voin hallita täysin tuolla yhdellä kaukosäätimellä + koko joukko muita laitteita, esim. ilmalämpöpumppu, tuulettimia etc.

Kun haluan katsoa TV-hubia, Logitech aukoo laitteet mitä siihen tarvisee yhdellä kosketusnäytön valinnalla, TV:n, hubin, kotiteatterivahvistimen. Säätää kuva- ja äänitulot oikein niin TV:ssä kuin kotiteatterivahvistimessa. Paras ostos ikinä, aivan huippu. Käytännössä vain luot toiminnon ja kerrot mitä laitteita haluat ohjata - Logitechin tietokannoissa on satojatuhansia laitesäätöjä valmiiksi ja kaukosäätimen "ohjelmointi" on lopulta helppoa ja ongelmatonta.

• Kiitos vastauksestasi, mutta ei ole tarkoitus ostaa enempää laitteita, vaan hallita hubia ja telkkaria tuolla hubin kaukosäätimellä.

Ei vaan meinaa onnistua.
  • Olen yrittänyt saada Oneforall Essence 3seen ohjelmoitua hubin kaukosäätimeksi. Ei ole vielä onnistunut...
  • Löytyisikö jotain fiksua kaukosäädintä hubiin jossa olisi kosketuslevy, rulla tai joku muu vastaava jolla pystyisi liikuttelemaan nuoliennäppäimien sijasta kursoria. On ankeeta liikuttaa kohdistinnuolta nykyisellä DNA:n peruskaukosäätimellä tv web sovelluksilla. Myös virtuaalinäppäimistön käyttö peruskapulalla esim. You Tubessa on viime vuosisadalta.
  • Mistä löytyy kirjainten syöttö kaukosäätimestä?
  • Kirjainten syöttö eli virtuaalinäppäimistö tulee näkyviin, kun valitset kohdan mihin pitää jotain kirjoittaa
  • Millä näppäimellä ohjelmavalikossa pääsee suoraan päivä kerrallaan eteen/taaksee, vai oääseekö millään, mitä kaukosäätimestä väripainikkeet pun vihreä kelit. Sininen tarkoittavat?
  • Käykö Logitech Harmony 300 Hubin ohjaamiseen?
  • Hei !
    Tein-hyviin päivityksen 15.10.2020 ja sen jälkeen alkoivat vaikeudet, maksukanavat hävisivät, ns."vakuutukset putosivat" ym.,ym....no useamman päivän ja soittelin jälkeen ne saatiin vihdoin toimimaan, mutta aiemmin niin hyvin toiminut kaukosäätimen käyttäjäystävällisyys huononi merkittävästi.
    Aiemmassa versiossa sait OK painikkeella kantanahan näkyviin ja nuolinäppäimillä siihen lisäksi kaikkien kanavien koko ohjelma lista, helppoa ja toimivaa.Uudessa versiossa näkymässä on vain kaksi seuraavaa ohjelmaa ja jos haluaa nähdä enemmän niin tieto pitää katsoa Vuode näppäimen takaa ja taas palata eri näppäimellä haluamallesi kanavalla sekä em. lisäksi muutamia muita muutoksia jotka menivät mielestäni huonompaan suuntaan.
    Voima tämän osalta palata takaisin tai viedä nämä vaihtoehtoina johonkin valikkoon niin että asiakas voi muokata käyttömukavuutta itselleen sopivaksi edes jotenkin.
  • Mistä saa äänitys papin pois
  • Mistä saan tallennuksen pois päältä kaukosäätimellä
  • Android nappi lakkasi toimimasta. Missä mahtaa olla vika? Kaukosäädin toimii muuten mutta NS kotinäppäin ei toimi.
  • Hei Eevaliisa,

Jos kaukosäädin toimii muuten eikä napissa ole ulkoisesti mitään vikaa, kannattaa hubi irroittaa virtalähteestä ja kytkeä uudelleen tai kokeilla onko tehdasasetusten palautuksesta apua.
    Jos näistä neuvoista ei ole apua ja kaukosäädin ei toimi, voit tilata uuden DNA Kauppaan asiakaspalvelumme kautta.
    DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
  • Hei. Katoaako tallennetut ohjelmat ja elokuvat tehdasasetusten palautuksen yhteydessä?
  • Hei! Verkkotallenteet säilyvät, vaikka Hubin itsessään palauttaisikin tehdasasetuksille.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Mistä voi tilata uuden dna hubi 2.0 kaukosäätimen? Koira söi entisen.
    Ari Ollikainen
  • Hei Ari,

Jos DNA TV hubisi kaukosäädin on mennyt rikki, tulee uusi tilata DNA Kaupan kautta. Olisitko yhteydessä DNA Kaupan asiakaspalveluun, he saavat varmistettua saatavuuden sitä kautta ja neuvoa asiassa eteenpäin.

DNA Kaupan asiakaspalvelu; puh. 044 033 8000
    Arkisin 9-18 ja la klo 10-15.
    DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
  • Latauksen pitäisi kestää kuukauden. Miksi se kestää meillä vain pari päivää? Saisiko kaukosäätimen pattereilla?

Sari Lehtonen
  • Sama täällä
    Ari Ollikainen
  • Mustä saa tekstiteeveen näkyviin?

Ari Ollikainen
  • Kaukosäädin kuuluu ladata suoraan Hubi-laitteesta.

Sari Lehtonen
  • MItenkäs se siitä ladataan?
    Ari Ollikainen
  • Piuha kaukosäätimestä hubin takana olevaan usb-reikään.
    Sari Lehtonen
  • Koko kaukosäädin herkesi toimimasta resetoinnin jälkeen? Valo rupesi toimimaan ainoastaan. Miten saa pelamaan? Resetoin ohjeen mukaan koska valo ei toiminut muulloin,kuin painaessa nappulaa.
    Juha
  • Miten saan DNA hubi kaukosäätimen ohjausäänen pois? Naisääni opastaa koko ajan mitä teen ja minkä kanavan laitan. Lisäksi ruudussa on pieni vihreä neliö! Todella raivostuttavaa!!! 😡
    Niina